• New
FUNMERCE Авариен Спален Чувал, Компактен Оцеляване Bivy Чанта се Използва като Непромокаема Топлинно Възстановяване след Одеяла с Оцеляването Свирка и Карабина за Откр?

FUNMERCE Авариен Спален Чувал, Компактен Оцеляване Bivy Чанта се Използва като Непромокаема Топлинно Възстановяване след Одеяла

BGN 15.99

【УЛТРА ЛЕК И компактен спален чувал】Достатъчно малък за да се побере в дланта на ръката си и тежи само 4,1 унции, спален чувал за оцеляване закатывается в трайна водоустойчива чанта за неща, така че може да се съхранява практически навсякъде.Размер : 3,25 метра х 6,58 метра(39*79 инча), достатъчно, за настаняване на един възрастен човек. 【Здрав майларовый спален чувал】Дори ултра-спален чувал 28 UM невероятно издръжлив.Много дебел майларовый материал с устойчива на счупвания и пробиване покритие издържа на екстремни условия.Освен това, тази отбивка бивачная чантата е подсилена с лента шевове, които създават устойчиви на атмосферни влияния бариера между вас и хлад. 【ПОДДЪРЖАЙТЕ ТОПЛИ И ЖИВИ В ЕКСТРЕМНИ УСЛОВИЯ】 Изработени от свръхлеки найлонов плик материал, тези изолирующие майларовые чанти предоставя една компактна аварийно защита при всякакви метеорологични условия, което отразява обратно и запазвайки 90% от топлината на тялото на жертвата за оцеляване. 【3000 Hz Survival Whistle & Carabiner】Идва с бонус дългоцевно оръжие,можете да го закачите за раница удобен за ежедневно носене.А още по-добре, ако включите бонус свирка на 120 db, вашият сигнал за бедствие лесно ще бъде изслушан от хората, които дори и по време на земетресение. 【Спасител в извънредни ситуации】 : Това е трябва да има за спешни случаи като катастрофа, автомобили опасност и много други-никога не се знае, когато тя дойде по-удобно.Той също така може да изпълнява и други функции, като аварийно одеяло, подземните покритие, спасителен или авариен фар, пончо, дъждовна брезент или козирка.

Основни свойства

Клиентите също го харесват