• New
88g Вратата Табела, Затвори Вратата Знак, за Градината с Винтове за Монтаж на Врата на Портата на Оградата Стълб Тоалетна Къща на Къща(Пазете се от кучета)

88g Вратата Табела, Затвори Вратата Знак, за Градината с Винтове за Монтаж на Врата на Портата на Оградата Стълб Тоалетна Къща

BGN 71.52

Думи на шрифта Lottomr, ясни думи.Силни думи, хората много лесно е да се виждат.Произведен от неръждаема стомана 316, антикоррозийный, устойчива на износване и здрав.Няколко възможности за задоволяване на различни нужди.Силни думи, напомням ви незабавно.Предлагаме ви инсталационните винтове, лесни за инсталиране.Можете ноктите си с пирони към дървото, на борда, на стената и т.н., с Широки области на приложение. Функция : 1. Думи на шрифта Lottomr, ясни думи.Силни думи, хората много лесно е да се виждат.2. Няколко възможности за задоволяване на различни нужди.3. Произведен от неръждаема стомана 316, антикоррозийный, устойчива на износване и здрав.4. Можете ноктите си с пирони към дървото, на борда, на стената и т.н., с Широки области на приложение. 5. Силни думи, наподобяващи ви незабавно.Предлагаме ви инсталационните винтове, лесни за инсталиране.Параметри : Състояние : 100% абсолютно новыйтип : Вратата знакматериал : неръждаема стальцвет : както е показано на снимката Тегло : прибл. 88g Size : approx. 16x5.5x0.2cm/6.3x2.2x0.1inch Screw диаметър : 0.3 cm/0.1 inch Option : да НЕ се ПУШИ, МОЛЯ, ПОЗВЪНЕТЕ НА ЗВЪНЕЦА, НЕ разполага с ПАРКИНГ, СОБСТВЕН, ПАЗЕТЕ се от КУЧЕТАТА, ТОАЛЕТНА, ПЕЩЕРА ЧОВЕК, МОЛЯ ви, ЗАТВОРЕТЕ ПОРТИТЕ, ГЛУПОСТИ, ЪГЛОВА.we-текстова таблица td.we-текстова таблица th,;.we-текстова таблица,Списък на пакетите : 1 x Врата табела Board2 x Винтове.

Основни свойства

Клиентите също го харесват