• New
Спортни Торби с пясък с Гирей Sandbag, Домашно Фитнес Оборудване за Силови Тренировки, Регулируема и Здрава Торба с Пясък, с Вътрешни Подплънки Статистическа Чанти с 6 ?

Спортни Торби с пясък с Гирей Sandbag, Домашно Фитнес Оборудване за Силови Тренировки, Регулируема и Здрава Торба с Пясък, с Вътрешни

BGN 71.90

【РЕГУЛИРУЕМА тегло】Торба с пясък 66lb включва 3 отделни плика с пълнеж : 1 голяма може да се пълни с тегло до 33 паунда, 2 малки могат да бъдат запълнени с тегло до 16,5 килограма, особено голям вътрешен торба с пясък е снабден с дръжка за по-голям брой възможности фитнес-Забележка : Не се предлага С пясък. 【Здрав и водоустойчив дизайн】Външната обвивка торби с пясък, изработени от здрав и водоустойчив материал PVC, силни линии.Дебела вътрешна поролоновая сърцевината придава чантата си форма и твърдост, добавяне на амортизация.Нашите чували с пясък са оборудвани с 6 дръжки на целия периметър за няколко опции за запис. 【Многофункционален】Използването на торбички с пясък за изграждане на вашето ядро и са насочени в няколко групи мускули в ежедневните тренировки са : клекове, deadlifts, скачане, lunges, тренировка бицепс и други движения. 【Широк диапазон на използване】Нашата серия торбички с пясък за домашен фитнес залата разполага с три различни размера : 22lb/44lb/66lb, подходяща не само за начинаещи, но и за професионалисти.Благодарение на солидна тежка рамка дизайн, той е подходящ и за плаж или други места на открито. 【Sevice】Торба с пясък, проектирана за по-дълъг живот.Всички проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на деня и ще ви помогне да реши проблема възможно най-скоро.

Основни свойства

Клиентите също го харесват