• New
Shappy Коледа Garland Ties Коледни Декоративни Обрат-Вратовръзки за Многократна употреба и Гъвкави Обрат-Вратовръзки за Гирлянди, парапети и декорация на дома (червен, 12)

Shappy Коледа Garland Ties Коледни Декоративни Обрат-Вратовръзки за Многократна употреба и Гъвкави Обрат-Вратовръзки за Гирлянди,

BGN 16.79

Различни варианти : ние ви предлагаме няколко възможности за избор на размера, можете да се обърнете към снимките за повече информация и избирате в зависимост от вашите различни нужди за различни случаи, достатъчно за вашата употреба, можете също така да споделяте тези коледни гирлянди с приятели и семейството си.Лесна употреба : плат покрива скрит тел в формата на обрат-вратовръзка, който има добра текстура, за многократна употреба обрат-вратовръзки са удобни за ежедневно използване, могат да задържат и да закача обект здраво и бързо.Материал : нашите коледни гирлянди, изработени от нейлонового материал, с проводник в него, който е здрав и гъвкав, може да ви служи дълго време, също многоразова и може да се съхранява за следваща употреба.Информация за размерите : размер нашите многократно обрат-вратовръзки измерва прибл. 16 инча дължина, те могат лесно да бъдат коригирани или комбинирани заедно, когато е необходима по-голяма дължина.Широко приложение : тези вратовръзки-гирлянди имат широка гама от приложения, могат да се прилагат за по-лесно закрепване на венци, гирлянди, парапет, парапети, фенери и така нататък, подходящи за офиса, дома и т.н. са на Разположение 4 цвята : кафяво, златно, зелено, червено. Изборът количество : 6 броя, 12 броя.Пълно задоволяване на вашите нужди в де. На разположение 4 цвята : кафяво, златно, зелено, червено.Изборът количество : 6 броя, 12 броя.Пълно задоволяване на вашите нужди в де. На разположение 4 цвята : кафяво, златно, зелено, червено.Изборът количество : 6 броя, 12 броя.Пълно задоволяване на вашите нужди в де. На разположение 4 цвята : кафяво, златно, зелено, червено.Изборът количество : 6 броя, 12 броя.Пълно задоволяване на вашите нужди в де.

Основни свойства

Клиентите също го харесват