• New
WNSC Видео карта Поддръжка на GPU, Видео карта Спада Скоба Поддръжка на GPU Brace Поддръжка на Видео карта Спада Притежателя Скоба за ATX/за MATX за ITX КОМПЮТЪР(червен)

WNSC Видео карта Поддръжка на GPU, Видео карта Спада Скоба Поддръжка на GPU Brace Поддръжка на Видео карта Спада Притежателя Скоба

BGN 42.32

Изработен от алуминиева сплав материал може да се избегне стареене и крехко проблеми и може да се използва като дългосрочен компонент.Плъзгаща се конструкция регулиране.Модул за поддръжка може да сползти надолу и коригира позицията, която е съвместима за ATX / за MATX/ за ITX и други структури на шасито и може да отговарят на всички видове господари на потребителите.Магнитна адсорбция.Магнити и гумени уплътнения на база позволяват на потребителите лесно да инсталират и здраво да стои в корпуса, не надраскване му.По-стабилна и по-устойчива на плъзгане, удобен за монтаж, уплътнители против надраскване ефективно защитава вашата видео карта.Силна пръчка приема процес anodic окисляване, както и целия процес на песъкоструена anodic окисляване може да поддържа текстурата на продукта и запазва цвета за дълго време.Функция : 1. Изработен от алуминиева сплав материал може да се избегне стареене и крехко проблеми и може да се използва като дългосрочен компонент.2. Плъзгаща се конструкция регулиране.Модул за поддръжка може да сползти надолу и коригира позицията, която е съвместима за ATX / за MATX/ за ITX и други структури на шасито и може да отговарят на всички видове господари на потребителите.3. Адсорбция на магнита.Магнити и гумени уплътнения на база позволяват на потребителите лесно да инсталират и здраво да стои в корпуса, не надраскване му.4. По-стабилна и по-устойчива на плъзгане, удобен за монтаж, уплътнители против надраскване ефективно защитава вашата видео карта.5. Силна пръчка приема процес anodic окисляване, както и целия процес на песъкоструена anodic окисляване може да поддържа текстурата на продукта и запазва цвета за дълго време.Параметри : Състояние : 100% абсолютно новыйтип : Видео карта GPU SupportМатериал : алуминиева сплав Модел : AX-b100размер : Approx. 195 x 45 x 45 мм / 7.7 x 1.8 x 1.8 in (включително база)за Обработка на повърхността : анодное окисление + пясъкоструйни Други : Долен магнитен засмукване дизайн Осъществяване списък : 1 х база 1 x Транспорта, блок 1 x силна пръчка .

Основни свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Graphics Card GPU Support
Material:
Aluminum Alloy
Model:
AX-B100
Size:
Approx. 195 x 45 x 45mm / 7.7 x 1.8 x 1.8in (including base)
Surface Treatment:
Anodic oxidation + sandblasting
Others:
Bottom magnetic suction design
Package List:
1 x Base  :
1 x Support Block  :
1 x Support Rod  :

Клиентите също го харесват