• New
Топло UTK за врата и рамото, натурален нефрит и турмалин, автоматично изключване, Функция памет,Регулиране на температурата (размер 23.2X17.7)

Топло UTK за врата и рамото, натурален нефрит и турмалин, автоматично изключване, Функция памет,Регулиране на температурата (размер

BGN 15.84

【ТОПЛО ЗА шията и рамото 】 : Вградени въглеродни влакна, при нагряване инфрачервена възглавница ще излъчва дълги инфрачервени лъчи, целенасочено, облекчение на болки в шията и рамото и лопатке. 【Мека ТОПЛО ЗА ВРАТА】 : Използвайте златно кадифе за външния слой, лесно, на пипане меки и удобни. 【ГОЛЯМ РАЗМЕР ЯСТИЯ】 : Размер( 23.2"X17.7") за по-широк диапазон на използване, можете да го използвате за пълна гърба, врата и рамото, и т.н. 【Интелигентен контролер С функция за запаметяване】 : Продължително натискане на бутон "ПАМЕТ"ще запомни зададената от вас температура.Много удобен за ежедневно използване.С по-голям температурен диапазон на настройки.Автоматично изключване след 4 часа работа, ако никой не е поставил време. 【3 ГОДИНИ безгрижно СЛЕДПРОДАЖБЕНО обслужване 】 : Оферта : Задаване на времето за отопление на 60 минути, избягвайте температура, която не може да бъде постигната, тъй като за кратко време на загряване.

Основни свойства

Клиентите също го харесват