• New
BTYAY Четки за Грим 6/7PCS Eye Makeup Brush Set Eyeshadow Blending Eyebrow Brush Natural Hair Cosmetic Tools Essential Kit (Цвят : 6PCS)

BTYAY Четки за Грим 6/7PCS Eye Makeup Brush Set Eyeshadow Blending Eyebrow Brush Natural Hair Cosmetic Tools Essential Kit (Цвят

BGN 55.67

Лесно за улов на вашият грим : гъста четина супер мека и лесно се прилага грим на лицето си, без да губите, губи своя скъп грим.НЕЖНА червена дръжка : Червена дръжка е била боядисана 7 пъти и има специална текстура.ЗЛАТНА АЛУМИНИЕВА ТРЪБА : Удебелена алуминиева конструкция на тръбата,цели пробиване, лека и здрава.Опитайте се да не са напълно потопени основата на четина вода, в противен случай вашата безмилостна четина може да се отдели от формата.Ако е четка за зъби, която използвате ежедневно, ние препоръчваме да се измие седмично мека топла вода с мек сапун. 7ШТ червени пискюли в това число : пони коса, синтетични косми, алуминиев феррел, wooden handle1pcs*Голяма четка за сенки за очи : #011pcs*Средна четка за сенки за очи : #021pcs*Малка четка за сенки за очи : #031pcs*Четка за смесване : #041pcs*пролет конус четка за смесване : #051pcs*Ъглова четка за сенки за очи : #061pcs*Duo Ъглова четка за вежди : #076 PCS Бяла четка Set Material : Косата пони, синтетични косми, алуминиев феррел, дървена ручка1рсѕ*Четка за смесване : #011pcs*Малка четка за сенки за очи : #021pcs*Четка за консилера : #031pcs*Ъглова четка за сенки за очи : #041pcs*Голяма четка за сенки за очи : #051pcs* Duo Ъглова четка за вежди : #06 Съвети за грижа за четки : 1. Ако е четка за зъби, която използвате ежедневно, ние препоръчваме да се измие седмично мека топла вода с мек сапун.2. Вспеньте щетину шампоан и се изплаква под вода, докато водата стане чиста.3. Опитайте се да не са напълно потопени основата на четина вода, в противен случай вашата безмилостна четина може да се отдели от формата.4. След промивка гладките глава четки обратно към оригиналната форма и сложете точно, за да изсъхне.5. Оставете да изсъхне през нощта и да събуди с актуална четка за сутрешния грим.

Основни свойства

Клиентите също го харесват