• New
Yardwe Баня Суета Тава Акрилни Цветни Грим Тава Организатор на Притежателя на Дъгата Дъгова Мивка за Съхранение на Вана Правоъгълна Тава Притежателя на Козметика за ?

Yardwe Баня Суета Тава Акрилни Цветни Грим Тава Организатор на Притежателя на Дъгата Дъгова Мивка за Съхранение на Вана Правоъгълна

BGN 66.08

Баня Суета Тава Акрилни Цветни Грим Тава Организатор на Притежателя на Дъгата Дъгова Мивка за Съхранение на Вана Правоъгълна Тава Притежателя на Козметика за Спални Чекмеджето на Бюрото.Акрилни тава за съхранение с огледални го прави и уникален интериор на вашия работен плот.Дали това е реквизит за снимки или мебели за дома, този на тавата за съхранение е много подходяща.колоритен и да направите вашия грим по-луксозен и красив; поради акрил лист, по-здрав и блестящ от обикновения пластмаса; по-Лесно обслужване-почистете с мек сапун и вода.Може да се използва и в кутии за баня, кутии писмено маса, спалнята, кухнята, офиса и на други необходимите ви места.Той е подходящ и за малки неща и други предмети за украса, за да запази нещата са организирани.Прозрачен сервировочный тава Висококачествен акрилен материал, този тава сигурно и декоративен за вас.Описание на цветни и може да направите грима по-луксозен и красив; поради акрил лист, по-силна и ярка, от обикновена пластмаса; по-Лесно обслужване - чиста, с мек сапун и вода, Особености - Материал : акрил Размер : около 27. 00 X14. 00 X3. 50cm/ 10. 61 X5. 50 X1. 38inch - Цвят : както е показано кръст Бод Пакет, включително 1 х тава.

Основни свойства

Клиентите също го харесват