• New
ANPEN 12Pack Велосипедна Закачалка За Съхранение на Куки, Гумено Покритие Тежкотоварни Голям Винт inCeiling Кука, Гаражни Куки Тежки, Колоездене, Куки за Тавана и Велосипедн?

ANPEN 12Pack Велосипедна Закачалка За Съхранение на Куки, Гумено Покритие Тежкотоварни Голям Винт inCeiling Кука, Гаражни Куки

BGN 11.99

【Upgrade Version Utility Hooks】 : 10-pack heavy duty steel bike utility storage hook.Размери : 6 см (дължина) х 2,6 инча (широчина).Всяка кука е с капацитет до 70 килограма. 【Лесна инсталация 】 : Просто трябва да пробиете бързо пилотно дупка, а след това винт му, и всичко е готово.Те са предназначени за окачване на мотора и за всичко, което трябва да се затвори.Проучване и полезно за малки гаражи.Спаси толкова много място в гаража си. 【PREMIUM КАЧЕСТВО И нескользящее ПОКРИТИЕ】 : Всички куки система за съхранение на гараж, изработени от тежка рамка от поцинкована твърда стомана с гумено покритие, което ще се противопостави на всякакви драскотини или повреди на това,което вешаете. 【Указания за употреба】 : Конструкцията на резби улеснява инсталацията.При използване на нашите стена планини за наем се уверете, че те са инсталирани на висок ток/дървена стена (не само в гипсокартоне), за да куката остава надеждна.За сухото строителство използвайте подходящи анкеры (не са включени в комплекта). 【100% Удовлетвореност Swevice】 ГАРАНЦИЯ на ПРОДАВАЧА - за Всяка подкрепа, която ви е необходима, моля, пишете ни през страницата на вашата поръчка, ние ще отговорим на вашето запитване в рамките на 12 часа, и ние обещаваме да ви 100% фонд обратно, ако не ми харесва, защо да не опитате?.Производител : ANPEN Номер : SG-01 Тегло на продукта 1.09 паунда Размери на опаковката 6.97 x 4.21 x 1.97 см Номер на модела на продукта SBH-01 черен Цвят Покритие прахово покритие Материал Легированная стомана Мъжки Профил на Таван,стена.

Основни свойства

Клиентите също го харесват