• New
Bodyboard Surfboard Lightweight Body Board 37in EPS Основната, XPE Deck, HDPE Slick Bottom, Leash & Adjustable Wrist Въжето by Amebee for Water Sport Beach Boating, Сърфирах for Kids and Adults (жълто 37)

Bodyboard Surfboard Lightweight Body Board 37in EPS Основната, XPE Deck, HDPE Slick Bottom, Leash & Adjustable Wrist Въжето by

BGN 19.99

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Premium Selection ????Value Buy ????USA Stock Direct ???? ????♀️【 СТАБИЛНА И ШИРОКА ДЪСКА】 Моделът е комплект XPE, която има добър удар и дълголетие.Жило от експандиран полистирол, устойчив на атмосферни влияния, е водоустойчив и поглъща удари.И гладко дъно от полиетилен с висока плътност придава твърдост и увеличава скоростта, проекция и добра гъвкавост.Лесно застанете на опорна бяла дъска, за стабилно поддържане на равновесие.Много удобен и подходящ за начинаещи.???? ♀ ♀ 【ЗДРАВА ПЛАВАТЕЛНОСТ И лек ATRONG 】Отлични динамични и силна носеща способност.Устойчиви на висока температура, не се разгражда лесно, по-издръжлив, може да се използва много пъти с увереност.Здрава, лека и здрава конструкция придава на нашето тяло, дъска висока носеща способност.Той не е деформиран лесно и не избледняват и може да се използва в продължение на дълго време.Лек ви позволява лесно да го носите със себе си, така че можете да го вземете със себе си навсякъде. ????♀️【 With LEASH & RIST ВЪЖЕТО 】Научно разработен от позицията на каишка осигурява добро сцепление, което повишава сигурността и стабилността по време на сърфиране.Гривна може да се носят на китката или на глезена, за да се дъска за сърф не съм загубена.Можете свободно да регулирате стягане на гривната за максимален комфорт. ????♀️【ШИРОК СТАБИЛЕН ДИЗАЙН 】Стабилна форма на плаващ designe дори за сърфиране входно ниво.Лек и преносим.Широка, кръгла опашка, пълна форма на носа.Осигурява изключителна стабилност във всички водоеми. Дебелина 2,2 инча увеличава стабилността.С горивото и форма на вълната хвостового канал.Изработен от висококачествен EPS основната, XPE deck и полиетилен с висока плътност slick bottom, за да помогне да изтеглите вашето спортно оборудване. ????♀️【 WAVE DYNAMIC DESIGH 】 Дъска тялото има релси 60/40 задни канали и серповидный опашката, които са подходящи за всички видове вълни.И това е лесно да се контролира и може да увеличи вашата скорост и сила.Можете лесно да стоят или лежат върху него, за да отговарят на вашите различни нужди.

Основни свойства

Клиентите също го харесват