• New
Регулируемо Led осветление Квадратно Солидна Дървена Основа Нощна Настолна Лампа Зебра Майката и Детето Теле пасе и Погледна към Хълма на плащаницата Лампа за Детс?

Регулируемо Led осветление Квадратно Солидна Дървена Основа Нощна Настолна Лампа Зебра Майката и Детето Теле пасе и Погледна към

BGN 30.80

5.5"Wx5.5"Wx10"H. Използвайте бельо лампа, държач на крушката от масивна дървесина.Се използва лампа с националния стандарт E27.Конектор представлява USB-интерфейс, подходящ за всяко място.Не е нужно да се притеснявате за качеството на лампата.С повишаването на стандарта на живот на хората, ние винаги придават голямо значение на качеството на лампата.Лампи-най-добрите подаръци за важните празници, като Коледа, Деня на благодарността, Ден на майката, Ден на бащата и рождени дни, за семейство, приятели, деца, любовници, учители и съученици.Използването на лампи е сертифициран UL ключа и вилица.Ключа се намира на шнуре хранене.Дистанционно управление може да се регулира на различни светлини.Тя е безопасна и удобна за използване.Подходящ за детски стаи, дневни, спални, кафенета, ресторанти, офиси и други места.Различни промени осветление може да създаде различни топли и удобни ефекти.Описание : 1.Размер на притежателя на лампи е 4,7"Wx4.7"W, размер на абажура-5,5"Wx5.5"Wx7.9"H, а общата височина-10".2.Настолни лампи ви предоставят безброй различни варианти за осветление, и можете да изберете най-подходящия светлина за какво възнамерявате да го направите. 3.Има превключвател за включване/изключване с американската вилица, което го прави много удобен като прикроватной нощни шкафчета.Сложете на нощното шкафче, бюро или конзола масичка за осветление в изискан стил. 4.Подходящ за детски стаи, дневни, спални, кафенета, ресторанти, офиси и други места.Лампи-най-добрите подаръци за важните празници, като Коледа, Деня на благодарността, Ден на майката, Ден на бащата и рождени дни, за семейство, приятели, деца, любовници, учители и съученици.Забележки : 1.При инсталиране на лампи и лампи с нажежаема жичка, моля, изключете захранването. 2.Моля, уверете се, че крушката напълно инсталирани в основата. 3.Моля, нека нощна настолна лампа държи далеч от водата. 4.Размер се измерва ръчно, така че може да се толеранс от ±0,5.

Основни свойства

Клиентите също го харесват