• New
Пластмасови Косата Валяк Домакински Химически Вълна на Косата Валяк за Къдрава Коса Къдрава Коса Пухкави Косми Перм Пръти(Морган гореща версия на актуализацията ?

Пластмасови Косата Валяк Домакински Химически Вълна на Косата Валяк за Къдрава Коса Къдрава Коса Пухкави Косми Перм Пръти(Морган

BGN 18.08

【Многовариантен избор】на Разположение 25 маши за коса, може да се използва за коса в различни области, можете да изберете в съответствие с реалната ситуация. 【Лесна употреба】Лесна експлоатация, подходящ както за индивидуално използване, така и за професионални фризьорски салон. 【Висококачествени материали】е Изработен от качествен материал, безопасно и не дразни, не вреди на косата. 【Добра производителност】Добра производителност, помага за създаване на къдрава коса, къдрава коса, пухкави косми и друга прическа. 【Ефективен】Ефективно завивате косата, важен помощник инструмент за химическа вълна и вълна от косата.Функция : 1. Ефективно завивате косата, важен помощник на инструмента за вълна и вълна от косата.2. 25 маши за коса са на разположение, могат да бъдат използвани за коса в различни области, можете да изберете в съответствие с реалната ситуация.3. Хубаво изпълнение, спомага за създаване на къдрава коса, къдрава коса, пухкави косми и друг стил на косата.4. Произведен е от качествен материал, безопасно и не дразни, не вредят на косата.5. Лесен за работа, подходящ както за индивидуално използване, така и за професионално във фризьорски салон.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Маши волосматериал : пластикопциональный Цвят : розов, Gray Quantity : 25pcs Size : S. we-text table td.we-text table th,;.we-текст, таблица,Списък на пакетите : 25 x Ролки за коса.

Основни свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Curler
Material:
Plastic
Optional Color:
Pink, Gray
Quantity:
25pcs
Size:
S
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table, :
Package List:
25 x Hair Rollers :

Клиентите също го харесват