• New
JNIAP Howling Wolf Drawstring Bag Wolf Любовник Gift Just A Girl Who Обича Wolves Gym Bag Wolf Animal String Backpack Wolf Gift (wolf sackpack)

JNIAP Howling Wolf Drawstring Bag Wolf Любовник Gift Just A Girl Who Обича Wolves Gym Bag Wolf Animal String Backpack Wolf Gift

BGN 12.71

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! ❤Закриване на дантела❤❤ Водоустойчив материал ❤❤Машинно пране❤. ❤Подарък❤Вълча тема спорт чанта с цитати "Просто момиче, което обича вълци" - това е подарък за тези, които обичат вълците.Вълк Авоська За Подарък За Рожден Ден, Годишнина, Подарък Коледен Подарък Идеята За Бала Подарък. ❤Размер❤ Размер на раницата на съвсем малък е около 15,7'*13,3'(40 см*34 см),който е достатъчно голям за подвързване,книги,лаптоп,i Pad,дрехи,обувки, кърпи, на лични вещи от първа необходимост за кратко пътуване или разходка. ❤Многоцелеви❤ Спортна чанта от съвсем малък, подходящ за фитнес, спорт, йога, танци, пътуване, ръчен багаж, багаж, къмпинг, разходки, работа в екип, тренировки,училище,пазаруване и много други!Раница за фитнес-това е подарък за рожден ден,Коледа,връщане в училище,абитуриентски бал. ❤Регулируеми бретельки❤Раница на съвсем малък, може ефективно да намали натиска върху рамото за комфорт.Дължина на каишката може да бъде предмет на завязыванием възли и е подходящ за хора с различен ръст и фигура.Използването на дантела по-удобно, като същевременно се гарантира сигурността на вашите неща.

Основни свойства

Клиентите също го харесват