• New
Шкаф за съхранение на гардероб,лесен шкаф с чекмеджета, дизайн повдигнати крака, монтаж на пластмасови елементи, капак от нетъкан текстил, силна натоварване и голя?

Шкаф за съхранение на гардероб,лесен шкаф с чекмеджета, дизайн повдигнати крака, монтаж на пластмасови елементи, капак от нетъкан

BGN 69.04

【Засилване на скоба】Скоба засилва опорна точка, която като цяло е стабилна, не се страхува от наклона, не се страхува да се срива и притежава силна носеща способност. 【Функция】популярен персонализирани модел, дизайн на крака, монтаж на пластмасови елементи, капак от нетъкан текстил, с чекмедже. 【Високи крака】Благодарение на висока конструкция на краката обувки можете да поставите под шкаф, ефективно предотвратяване попадането на влага и прах, като предоставя голямо удобство. 【Монтаж на пластмасови детайли】Багажник-купе и сглобени от пластмасови части, които са лесни и удобни за монтаж и може да се инсталира без инструменти. 【Детайли】Велкро, дизайн с цип, удобен и практичен, по-дебела стоманена конструкция на тръбата, по-силна честотна лента, в екологично чист пластмасов ръкав за карта, лесни за инсталиране, кутия за съхранение, увеличаване на капацитета на кабинета.материал : метал Метален материал : стомана Стил : лесен и модерен Класификация цветове : Малко цвете котка, Малка цветна елен, Жълтата момиче, Момиче-раница, Малко момиче, Момиче-багаж с Тегло бруто : около 4,3 кг Размер : 75x45x170 см, (два кашона) 90x45x170 см, (три чекмеджета) Допълнителни функции : разглобяване и сглобяване на Инструкции за инсталиране на информация : предоставят инструкции за инсталиране Вид на гардероба : шкаф за възрастни.

Основни свойства

Клиентите също го харесват