• New
6шт Дръжка-Стил Прибиращи гумички за триене с 12 бр Пълнители, MERYSAN Гумена Въртяща се Пръчка гумички за триене с Сладък Котка Бъчви за Деца, Ученици Молив за Рисуване ?

6шт Дръжка-Стил Прибиращи гумички за триене с 12 бр Пълнители, MERYSAN Гумена Въртяща се Пръчка гумички за триене с Сладък Котка

BGN 6.39

【За многократна употреба и въртящи】Въртящи дизайн го прави винаги подходящата дължина на вълната и лесно да се промени, за многократна употреба гума. 【Удобен за ползване】Нашия стик гумичка изтрива чист и лесен за използване с по-подробни стиранием!С приложените джоба скоба, което добавя допълнително удобство за носене и полезност. 【Чудесен подарък и награда】Това са добри подаръци и награди за децата или учениците, за повишаване на тяхната страст към рисуване или обучение. 【Високо качество】Премахва карандашные следи, без петна или сенки за очи.Страхотна против стареене ефективност и лесно се държи. 【Че получавате】6шт механични гумички за триене в стил писалки + 12шт зареждане с гориво. (1 гумичка в стил, пера и 2 зареждане на пакета е само 6 комплекта.).

Основни свойства

Клиентите също го харесват