• New
Montavue AI Smart Motion Detect Surveillance System w/ 24 2K 5 Мегапикселови IP AI-SMD камери с вграден микрофон, HDD 6TB (черен)

Montavue AI Smart Motion Detect Surveillance System w/ 24 2K 5 Мегапикселови IP AI-SMD камери с вграден микрофон, HDD 6TB (черен)

BGN 183.97

32-канална система за сигурност, 24 5 - мегапикселова SMD-камера с вграден аудиомикрофоном. 24-5-мегапикселови SMD-камера (12 кули и 12 куршуми) имат функция за разпознаване на лице/на автомобила, за да се намали броят на фалшивите аларми/push уведомления.Камерата включва IR led за обхвата нощно виждане 164 фута.Фотоапаратът е снабден с вграден микрофон, за да слушате на потенциални нарушители. 32-канален NVR съдържа 16 порта Po E и се предлага с 16-пристанищен Po E-ключ за да се свържете с общо 32 камери.Невероятно бърз NVR с входящ капацитет 320 Mbps, 6 TB вградена памет, можете да се разшири до 40 TB общо.Идва с най-новата компресия H. 265+ за намаляване на изискванията за съхранение и по-малка производителност за стрийминг.Включва 3 едновременни порта за дисплей, 2 HDMI, 1 VGA.Безплатно мобилно приложение Montavue Go за смартфони, таблети и компютри.Можете да следите и от всяко място, да слушате или да говорите с помощта на съответните камери, да push-съобщения, възпроизвеждате, управлявате PTZ и вариофокусными камери и записвате клипове на вашия телефон.Система Montavue подкрепени стандартна 2-годишна гаранция и безплатна американската техническа поддръжка в рамките на целия срок на експлоатация на вашата система.Нашата подкрепа превъзхожда нашите конкуренти, и вие ще бъдете доволни, че са ни избрали, за да защитава вас, вашето семейство и вашите неща. 5 MP 2 K @ 20 кадъра / сек - Плавно движение. 16-кратно цифрово увеличение.Камера MTB5098-AISMD и MTT5098-AISMD разполагат с вграден микрофон за запис на звук.Вътрешен/външен клас на защита IP67. 200-футовое IR нощно виждане с разсеяна светлина, 164 метра в пълна тъмнина.Компресия H. 265 спестява пропускателната способност и паметта.WDR True - Изглажда висока и ниска осветеност.Безплатни мобилни приложения Montavue GO. 16-port Po E комутатор в комплект. Капацитет на твърдия диск 6 TB. 100-крак кабел cat5e е включен в комплекта на всяка камера.

Основни свойства

Клиентите също го харесват