• New
MOUNTAIN MEN Fascia Accessories Double Din Fascia for BMW Серия 5 E53 E39 Radio DVD Стерео Panel Dash Trim Kit Frame with Окабеляване Harness Antenna Aerial Adapter (Size : 173X98 mm)

MOUNTAIN MEN Fascia Accessories Double Din Fascia for BMW Серия 5 E53 E39 Radio DVD Стерео Panel Dash Trim Kit Frame with Окабеляване

BGN 62.05

Аксесоари за интериора, аксесоари за броня, силни и нежни.За да отговарят по-добре на вашия автомобил, моля, уведомете ни своя модел. за настройка на арматурното табло на автомобила инсталиране на комплект гарнитури дограма. Никакви промени не се изисква. Лесен за инсталиране и премахване. безшевни контур е подходящ за вашето табло.Сменете аксесоари панел на кабината на автомобила, за да отговарят по-добре на вашия автомобил, моля, уведомете ни своя модел.-Съвместима модел : 5-Series (E39) 1995-2003; X5 (E53) 1999-2006(фасция + кабел + адаптер за антена) - Вид на продукта : радио кола фасция-Тип материал : ABS-пластмаса,гаранция за високо качество-Цвят : черно (както е показано)-Настаняване : Таблото на инсталацията завърши комплект рамка-Тип размер : Двоен Din (178*102/178*100/173*98mm)Място на произход : Китай (континентален)Условие : Нов product Feature : за настройка на арматурното табло на автомобила е инсталиран комплект гарнитури дограма.Никакви промени не се изисква .Лесни за инсталиране и премахване-безшевни контур е подходящ за вашето табло. - Материал е изработен от висококачествена ABS-пластмаса Забележка : - Ние предоставяме ясни изображения,измерване, където е възможно.Моля, проверете колкото е възможно повече, за да се уверите, че стоката е точно този, от който се нуждаете.В този комплект не е включена никакви инструкции.Професионална инсталация силно се препоръчва! - цвят на действителните елементи може да се различават малко от списък с изображения от друго на екрана на компютъра,благодаря за разбирането.Ако имате някакви въпроси относно продукта,моля не се колебайте да се свържете с нас, ние винаги ще ви предлагаме качествени услуги.

Основни свойства

Клиентите също го харесват