• New
Songhp Heat Lamp for Food Warming, Commercial Food Warmers Food Insulation Lamp for Parties Buffet Restaurant Bar Кухня(with Infrared Bulb 250w, 110V)

Songhp Heat Lamp for Food Warming, Commercial Food Warmers Food Insulation Lamp for Parties Buffet Restaurant Bar Кухня(with Infrared

BGN 38.40

【С крушка】Храни топлинна лампа с инфрачервени нагревателни лампи(250 W), с тази лампа за запазване на топлината, ние не трябва да се притеснявате за загуба на хранителни вещества и лош вкус на храната.Освен това, инфрачервени лъчи не высушат храна. 【Характеристики】1. Регулируема височина (предпазва от прекомерно изсушаване на храна), за да отговорят на нуждите от отопление на повечето хранителни продукти; 2.Независим прекъсвач; 3. Лесна инсталация; 4.Разпръснати вентилационните отвори могат бързо разсейва топлината и се удължи срока на експлоатация на лампата. 5. На разположение няколко диаметри (19 см/20 см/25 см/27 см). 【 Дръжте храна хрупкава и топла】Инфрачервена нагревательная лампа-това е инструмент за затопляне на храна, осветление на дисплея храна.Има много лесно влажни продукти, като : сладкиши, пържени картофи, варена храна, барбекю и т.н. При облъчени топлинна лампи на тези продукти водна пара сравнително лесно се изпарява, така че храната няма да бъде увлажняться обратно. 【Желязо покритие】Лампа на тази модернизирана телескопична полилеи, изработени от сплав на желязо, а на повърхността се обработва покритие начин.В сравнение със старата лампа за запазване на топлината, покритие може да увеличи устойчивост на корозия устойчивост, твърдост и проводимост на метала.Освен това, той не е толкова лесно ръждясва. 【Широко използван】Търговски топло хранене/бюфет е идеална за кафене, хотели, ресторанти, училищна столова, сватби, благотворителни събития, фирми и всички видове партиди, които трябва да осигури на гостите си с топла храна, etc.Спецификация : Име на продукта : топлинна лампа за хранителни продукти Цвят на продукта : rose золотодиаметр : 19 см/20 см/25 см/27 смВысота : 60-180 см/80-200 Смнапряжение : 110 VRated мощност : 250 Втпакет включва : 3 × търговски храни топлинна лампа с инфрачервено отопление лампи(250 W)Характеристики : 1. Тази лампа за затопляне на храна може не само да се запази вкуса на храната вкусна и при правилната температура, но и да направи храната по-свежа и вкусна, като по този начин повишаване на апетита на хората.2. Равномерно топление, добро въздействие изолация на хранене.3. Регулируема височина, за да се предотврати прекомерното изсушаване на храна.4. Лампион от желязната сплав, процесът на повърхностното покритие, не ръждясва.5. Търговски топлинна лампа за хранителни продукти отлично подходящ за кафене, хотели, ресторанти, училищна столова, благотворителна дейност, компании и т.н. Забележка! 1. Моля, проверете размера на продукта преди покупката.2. За да се гарантира безопасност и надеждност.3. Продуктът ще пристигне в рамките на 15-25 дни, ако пратката не ще бъдат доставени в срок от 30 дни, моля, свържете се с нас навреме.

Основни свойства

Клиентите също го харесват