• New
HCGZ Дървени полици за стена,Рафтове Стенен Дисплей Перваза, за стая/Кухня/офис-орех (Цвят : цвят на дърво размер : 60 см)

HCGZ Дървени полици за стена,Рафтове Стенен Дисплей Перваза, за стая/Кухня/офис-орех (Цвят : цвят на дърво размер : 60 см)

BGN 143.26

Планът започва да тече от датата на закупуване.Повреждане на продукта, причинени от злополуки, петна, прекъсвания и почивки на покрити от първия ден.Счупване и повреди на продукта са покрити от гаранцията на производителя.Няма допълнителни разходи за ремонт - всички подробности, работна сила и доставка са включени в цената.Прост процес на подаване на искове - подайте иск по всяко време 24/7 чрез мобилно приложение, онлайн или по телефона.Правила по всяко време, пълно връщане на парите в рамките на първите 30 дни.Можете да прехвърляте с подаръци. ?Продуктът използва северна америка дъб ранг FAS, текстура е твърд и е подходящ за чорапи, естествена текстура, формата на планината, красива атмосфера и текстура, безопасно естествено покритие масла, пчелен восък и дърво обслужване. ?Разширяване на съхранение панел е по-удобно, може да си малко семейство променя всички. ?Размер15.75"*5.91"*5.91"/23.62"*5.91"*5.91"/31.5"*5.91"*5.91". Тази стенни закачалка за дрехи отговаря на двойно нуждите на захващане и съхранение на предмети, може да се използва за допълнително място за съхранение на вашите стоки от първа необходимост, както и за окачване на дрехи, шалове, чанти и т.н. за Да запазите вашето място е спретнато и организирани, тази стенни закачалка за дрехи е подходящ за вашата всекидневна, спалня, пералня, баня и т.н. Той добре се вписва в тази област, със срок от масивна дървесина с обкова е много лесен за инсталиране.

Основни свойства

Клиентите също го харесват