• New
Детски велосипед, Детска Количка Преносим Детска триколка 1-3-6 години Момче и Момиче, Играчки със Закрит и Открит Преносим триколка (Цвят : розов)

Детски велосипед, Детска Количка Преносим Детска триколка 1-3-6 години Момче и Момиче, Играчки със Закрит и Открит Преносим триколка

BGN 221.42

♥ [Удобна седалка] : по-удобен за носене и структурата на тялото на детето, дишащи и удобни. ♥ [Нескользящая и износостойкая гума] : Той е като дебела нескользящую текстурную шина, който не е деформиран лесно и не се разрушава. ♥ [Нескользящие педали] : нескользящие педали защитават вашето дете от пътуване. ♥ [Здрава рама] : Избраният от стомана, пластмаса, здрав и издръжлив, предотвратява падането на устройството за защита на сигурността. ♥ [Боя за печене без прах] : Цвят е ярък и не избледнява. ● тъй като нашият мотор е много сигурно, удобно переноске и съхранение, за да осигури безопасността на детето, той е проектиран така, че да не падне на нескользящую педала и на задната седалка.Можете да се грижи за детето по всяко време и на всяко място.Име на продукта : Детска триколка Възраст : 1-3-6 летматериал : стальПродукт тегло : 6 кгцвет : розов, зелен, син Размер : 58x71x38 смпродукт характеристики : ниско тегло, амортизация, устойчивост на износване.Забележка : 1. препоръката на производителя - 1-6 години, ние ви препоръчваме да изберете растежа на вашето дете.2. облекло защитно облекло, не трябва да се използва за транспортиране.3. Моля, използвайте под прякото наблюдение на възрастен.4. Ако децата са прекалено малки, те неуравновешенны, докато при тях няма добър контрол върху трехколесным мотор, родителите трябва да обърнат повече внимание на децата. При извършване на ръчни измервания, поради грешки изделия, триколка се включва само в един цвят.Този продукт 1-3 виж Моля, друг език, който той sho.

Основни свойства

Клиентите също го харесват