• New
Dalykate 15x54 Калъф за дъска за гладене и мат с устойчиви на изгаряния и петна Дебела подложка Разтеглив Стандартни Калъфи за дъски за гладене Подмяна на 4 застежек и Защ?

Dalykate 15x54 Калъф за дъска за гладене и мат с устойчиви на изгаряния и петна Дебела подложка Разтеглив Стандартни Калъфи за

BGN 15.99

Уникални двойни нескользящие носа джобове и скрепителни елементи за по-лесна инсталация и добра фиксация.По-здрав и сверхпрочный.Идва със защитна вкара в кърпа, за да се избегне блестящи следи или изгаряния.Спецификация Размер : 18 × 49 см/ 15 x 54 инча Цвят : силикон Плат : 100% памук, с устойчивост на изгаряния и петна.Опаковка 1x капачка дъска за гладене (ДЪСКА В КОМПЛЕКТ НЕ е включена) 1x защитно окото плат 4x крепежни елементи Пране : САМО ИЗБЪРШЕТЕ. -Предназначена за монтаж на стандартни гладильных дъски.Ние сме производител, продающим битови предмети, подходящи за дома, мъж, хора от бизнеса, студенти и т.Ако имате някакви въпроси относно нашата дъска за капак, моля не се колебайте да се свържете с нас. -Еластична пола, скроенная по индивидуална заявка, сигурно предоставя калъф по целия периметър.Съвети за миене : само избършете с ЧИСТА. -Приета сверхтолстая, вшитая на ВЛАКНА и пяна уплътнение с дебелина до 6 мм, създава идеална гладка повърхност.подходящ за широк размер дъска за гладене - предназначена за инсталиране на 13 инча - 15 см в ширина и 52 инча - 54 см в дължина стандартни пълен размер гладильных дъски.Уверете се, че му е трудно да се измести или да се подхлъзне.

Основни свойства

Клиентите също го харесват