• New
XMEIFEITS Аксесоари за мотоциклети и Аксесоари за мотоциклети Трансмиссионный Ролка Защитно покритие е Съвместима с bmw F650GS F650 GS 2008-2018 с Логото на CNC Алуминий (цвят : синь?

XMEIFEITS Аксесоари за мотоциклети и Аксесоари за мотоциклети Трансмиссионный Ролка Защитно покритие е Съвместима с bmw F650GS

BGN 33.28

Прекрасен част на тялото на мотоциклета, антиржавейные, анти корозия, не е лесно да се нарани.След инсталиране и използване, той ще направят вашата кола по-индивидуален. Материал : алуминий с ЦПУ. Благородна заготовки с ЦПУ от алуминий 6061. Анодированное покритие. Елемент е лесен за инсталиране, без инструкции.От ъгъла на снимане и светлина, няма да има някои грешки в цвят/повторенията и самия продукт, които няма да се отрази на нормалното използване на продукта. Материал : алуминий на CNC-Висококачествена заготовки с CNC алуминий 6061-Анодированное покритие-Елемент е лесен за инсталиране, без инструкциипакет в комплект включва : 1x капачка шайба на трансмисионния ремък е Съвместима с bmw F650 GS 2008-2018если имате някакви въпроси при покупка на този produicct, моля, свържете се с мен.Моля, потвърдете, че този продукт е подходящ за вашия мотоциклет при извършване на резервацията.

Основни свойства

Клиентите също го харесват