• New
Пейан Суха Четка За Тяло, Мека Четина Преди Скрубер с Дълга Дръжка, Суха Кожа Отшелушивающая Четка За Тяло, Пилинг за Лечение на Целулита, на лимфния дренаж и Подобр?

Пейан Суха Четка За Тяло, Мека Четина Преди Скрубер с Дълга Дръжка, Суха Кожа Отшелушивающая Четка За Тяло, Пилинг за Лечение

BGN 7.03

【Качествен материал】- Задната четка за почистване разработена с голяма топка за баня, фина мрежа, бърза скорост на образуването на пяна, голям обем на образуването на пяна, силна издръжливост почистване. 【Дълга дръжка】 - По-дълга дръжка с една вълнообразна дизайн, удобен захват. 【Дизайн на ремък】 - Удобно да се мотае, за да изсъхне бързо избяга, не е лесно да се размножават микроби. 【Прост стил】 - Топка за баня и дръжката с удобен комбинация от цветове. 【Удобен за използване】 - Пухкави, меки топчета за вана, удобен за използване, не вреди на кожата.Описание : 1. 【Качествен материал】- Задната четка за почистване разработена с голяма топка за баня, фина мрежа, бърза скорост на образуването на пяна, голям обем на образуването на пяна, силна издръжливост почистване.2. 【Удобен за използване】 - Пухкави, меки топчета за вана, удобен за използване, не вреди на кожата.3. 【Дълга дръжка】 - По-дълга дръжка с една вълнообразна дизайн, удобен захват.4. 【Дизайн на ремък】 - Удобно да се мотае, за да изсъхне бързо избяга, не е лесно да се размножават 5. 【Прост стил】 - Топка и дръжка баня с удобно съвпадение на цветове.Спецификация : Име на продукта : Вана на тялото brush Product Материал : пластмаса,найлон размери на продукта : 41*11*2 см/16.14*4.33*0.79 inch Product Цвят : зелен, червен, beige Net Тегло : 0.15 kg Gross Тегло : 0.2 kg Package Включва : 1 * Вана на тялото brush Note : 1. Ръчно измерване, размерът ще бъде грешка 0,5-2 mm, в зависимост от самия продукт.2. Поради разлики в осветлението и на екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.

Основни свойства

Клиентите също го харесват