• New
HEYUANPIUS Мини-отпариватель за лице, удобен портативен инхалатор мъгла за лице, отпариватель USB акумулаторна овлажнител лице, овлажняващи инструменти за грижа за кожа?

HEYUANPIUS Мини-отпариватель за лице, удобен портативен инхалатор мъгла за лице, отпариватель USB акумулаторна овлажнител лице,

BGN 20.06

Портативен мини размер, му е много лесно да се постави в чантата или портфейла, като поддържа цял ден употреба. USB chargeable : веднъж пълно зареждане в продължение на дълго време на употреба, не се нуждае от батерия. Лесен за използване : просто натиснете бутона дизайн, много лесен за използване, дори и за децата и възрастните хора. Мултифункционалност : Той е проектиран да работи върху много повърхности. Независимо дали вашите ръце, мигли , лице, шия и много други, спрей за мъгла работи. Е Широко използван : Преносим размер, лесен за носене и съхранение, можете да използвате у дома, в офиса, в колата, в хотела, на открито и др.Product Name : Мини-апарат за попълване на вода Размер : 10*3*3 смМатериал : пластикцвет : тъмно-зелено, бяло, розово Положение на устройството : 1 скоростна пакетът включва : 1 x spray1 x USB кабел за данни.

Основни свойства

Клиентите също го харесват