• New
ДЖИН Мобилен телефон протектор на екрана 0.33 mm 9H 2.5 D на цял екран Напълно лепило Закалено стъкло филм за Xiaomi Max 2(черен) се Използва за вашия телефон (цвят : черен)

ДЖИН Мобилен телефон протектор на екрана 0.33 mm 9H 2.5 D на цял екран Напълно лепило Закалено стъкло филм за Xiaomi Max 2(черен)

BGN 54.88

Защитно фолио за екрана на телефон Xiaomi.Много изгодна цена,добра производителност и високо качество, той може да работи в продължение на дълго време.Моля, почистване на екрана преди да се използва.Резервни части за Xiaomi. 0.33 mm 9 H 2.5 D на цял екран напълно залепваща темперирано стъкло филм за Xiaomi Max 2(черен).Единственото нещо, което трябва да направите, е внимателно да изчистите екрана, ако искате да залепите филм.Описание 1. Ультратонкая и отлична гъвкавост.Не е нужно да се притеснявате за това, ще забави ли рефлекси вашето устройство след залепване на филма като цяло. 2. Висока твърдост.Тази темперирано стъкло екранната фолио е с висока твърдост на твърдост 9 H. 3. Висока яснота на изображението.Филмът се отличава с висока светопропускаемостью.Отличаващ се с висока светопропускаемостью и ниско отражение на светлината, филмът може да ви осигури екран с висока разделителна способност, както обикновено. 4. Функционален.Протектор може добре отговаря на вашето устройство и да имат голямо значение за защитата на вашето устройство от надраскване, пръстови отпечатъци, масло, прах и така нататък.Ако той испачкан отпечатъци от пръсти, мръсотия, масло или други приложения, може да се почиства без усилие. 5. Удобен за използване.За да залепите филм, единственото нещо, което трябва да направите, е внимателно да изчистите екрана. 6. Здрав.Благодарение на доброто представяне и високото качество на титанова сплав и закалено стъкло , тя може да работи в продължение на дълго време.Внимавайте 1. Тъй като това е от стъкло продукт, моля, обърнете внимание, че ръба на стъклото са най-уязвими зони. 2. Не се препоръчва повторно използване на защитно стъкло след неговото нанасяне. 3. Прекомерно усилие при инсталиране или отстраняване на защитното фолио може да доведе до повреждане на продукта.

Основни свойства

Клиентите също го харесват