• New
elago Google Nest Cam Outdoor Cover (черен, 3шт x 2Set) - Пълен пакет, всепогодная защитна капачка, капачка на адаптера в комплекта, защита, лесна инсталация (не е съвместим с модел на ба?

elago Google Nest Cam Outdoor Cover (черен, 3шт x 2Set) - Пълен пакет, всепогодная защитна капачка, капачка на адаптера в комплекта,

BGN 9.59

【Защита】 Дръж си Nest Cam в безопасност от елементи с водоустойчив и устойчив на uv всякакви метеорологични условия защитен калъф.Налични цветове изберете този, който ще помогне на камерата се слее с околната обстановка, или този, който ще се открояват, отпугивая други. 【Lite vs Full Protection】 Конфигурация Lite се предлага с 1 кольцевым монтиране и 1 гнездовой кулачковой капак; Пълна защита идва с 1 кольцевым стена, 1 гнездовой кулачковой капак и 8 адаптерными капаци. 【Лесна инсталация】 Просто сложете различни части на капака, за да завършите инсталацията.Кутията не пречи на магнитен функции. 【Материал】 висок Клас, не е токсичен силикон се използва, за да се гарантира дълготрайност на своята практика. 【Гаранция】 Всяка кутията се предлага с гаранция от една година.Утешайтесь това, което ние сме направили така, че това да продължи цял живот.

Основни свойства

Клиентите също го харесват