• New
TIDRADIO M6 2 Way Радио Long Range Акумулаторни Радиостанция за Възрастни с Слушалки, Зарядно Устройство, Hands Free Двустранно Радио за Бизнес Круизи Семейство (6 опаковане.)

TIDRADIO M6 2 Way Радио Long Range Акумулаторни Радиостанция за Възрастни с Слушалки, Зарядно Устройство, Hands Free Двустранно

BGN 11.20

✔️Готови за използване от кутията двустранно радио : просто изберете един от 22 канали за комуникация с членовете на екипа, почти без разходи за обучение, нашите радиостанции FCC ID : 2 AWL3-TDM6.TD-M6 уоки токи следват за сертифициране на FCC part 95 и могат да бъдат използвани без лиценз. ✔️Кристално чист звук : акумулаторна радиостанции TD-M6 може да осигури силен и чист глас, дори и в функция VOX. ниво на шум 0-9 : осигуряване на ясна комуникация между членовете на екипа : всяка радиостанция идва с едно ухо в стил подложка с вграден микрофон и бутон PTT. ✔️Реален капацитет 1000 mah : радиостанции на далечни разстояния, оборудвани с литиево-йонна батерия с капацитет 1000 mah, работят непрекъснато в продължение на 8-12 часа с едно зареждане, USB кабел ви позволява лесно да намерите адаптер за зареждане и подобряване на ефективността на работа. ✔️Slim .може да гарантира 60 часа работа на батерията;.повече от достатъчно за стандартна работна смяна;.е необходима само за около два часа да се зарежда ниско ниво на зареждане на батерията, или при стартиране;.светлинна ивица около предната ПР.ще излъчват ярка червена светлина, за да ви напомня навреме се зарежда.Намалете ненужните чат; повишаване на ефективността на комуникацията. нивото на шумоподтискането 0-9 (ниво по подразбиране 5); позволява ясно да приемат и предават звук и в шумна среда.Значително увеличение време на използването на уоки-токита.Достига предаване, активиран гласа си, не е необходимо да натиснете ПР, да се говори, особено когато сте заети на работа или ви е неудобно да се запази.

Основни свойства

Клиентите също го харесват