• New
42 Бр Буквата Шаблони за Рисуване върху дърво, Шаблони за Изгаряне на дървесина с Цифри и Знаци, Камуфляжные Шаблони Гръцки Буквата Шаблони Камуфляжные Шаблони за П?

42 Бр Буквата Шаблони за Рисуване върху дърво, Шаблони за Изгаряне на дървесина с Цифри и Знаци, Камуфляжные Шаблони Гръцки Буквата

BGN 7.22

51 inches Package : 42 x character mould Precautions : 1. ✅【Широко се използва 】Този набор от писмото шаблони за рисуване върху дърво, изработени от PET. В същото време той може да бъде опрыскан различни материали.Затова форма притежава издръжливост, не се чупи лесно, трайна и удобно за съхранение. ✅【Качествено обслужване 】имаме 200% доверие в нашите продукти, ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, нашият екип от експерти ще ви отговори възможно най-скоро.Символи в голям шаблона са около 4 инча и 2 инча, символи средно шаблона-около 2 см и 1-инчов, а символи в малкия шаблона-около 0,7 и 0,5 инча.Така че той разполага с елегантен външен вид и могат да се прилагат на различни материали като хартиени кърпи, дрехи, метал, стени и т.Размерът на цялата форма е приблизително 8,27 * 5,51 инча.Шаблони за рисуване, изработени от висококачествен полиестерен филм материали.

Основни свойства

Клиентите също го харесват