• New
GUOSHU Калъф за мобилен телефон Чанта Бизнес Стил Масло, Восък Текстура Хоризонтален Флип Кожен Калъф за Xiaomi Pocophone F1, с Държач и слотове за карти и Чантата (черен) делот?

GUOSHU Калъф за мобилен телефон Чанта Бизнес Стил Масло, Восък Текстура Хоризонтален Флип Кожен Калъф за Xiaomi Pocophone F1,

BGN 34.16

100% чисто нов и високо качество.Надеждна засаждане, лесно се нанася и отстранява.Защитете вашия телефон от надраскване ,прах и удар за максимална защита.Осигурява лесен достъп до всички функции, без да махате своята практика.Описание на продукта1. Изработен от висококачествена изкуствена кожа материал TPU, той може да работи в продължение на дълго време. 2. Кожен материал низкоуглеродистый, чист, нетоксичен за човека, може да бъде сигурен в переноске, защита на здравето на вас и вашето семейство. 3. Кожен калъф може добре да се слее с вашия телефон и да окаже голямо влияние за защита на вашия телефон от надраскване, удари, приплъзване и така нататък. 4. Той има проста форма и оставя чист и комфортен впечатление на всички. 5. Всички бутони и портове са лесно достъпни.Опаковка : 1 * Калъф.

Основни свойства

Клиентите също го харесват