• New
Опаковка охладител за вода топ изтегляне LHRIVER,Горещи & Студена Вода, със секретна Брава на детето,Опаковка шише за вода 3 литра,идеален за домове, кухни или офис, сив ?

Опаковка охладител за вода топ изтегляне LHRIVER,Горещи & Студена Вода, със секретна Брава на детето,Опаковка шише за вода 3 литра,идеален

BGN 95.20

1.【ДИСПЕНСЕР ЗА ВОДА С ТОП НАТОВАРВАНЕ】Ни охладител за вода с топ натоварване позволява да се определи, достатъчна ли диспенсера вода.Този охладител за вода от неръждаема стомана могат да се настанят или 3-галлонный, или 5-галлонный вода опаковка.Измерва само 10,83"(W)*11,81"(D)*33,46"(H) от инча, за да отговарят на всяко място във вашия дом, офис или всяко обществено място. 2.【НАСЛАДЕТЕ се на ГОРЕЩА И СТУДЕНА ВОДА】Ни охладител за вода с топ натоварване позволява да избирате гореща вода(до 95℃) и ледено студена вода(около 8℃).Опаковка воден охладител се захранва от надежден компресор охладител, който да гарантира, че водата винаги е студено.Насладете се на удобството напитки желаната температура, когато пожелаете. 3.【Шкаф за съхранение на】Дъното на охладител е оборудван с шкаф за съхранение, който е много подходящ за еднократна употреба, пластмасови чашки или чаши за напитки в рамките на reach и осигурява обществена хигиена на питейната вода.Много удобно отваряне на вратата, за да извадите една чаша и я затворите, за да се спести място. 4.【ЗАКЛЮЧВАНЕ за СИГУРНОСТ на ДЕТЕТО】- Нашият домашен диспенсер за вода е, заключване за сигурност на детето за кран с топла вода, за да се предотврати ошпаривание децата, когато възрастните не са там, за спокойствие на родителите. 5.【ЛЕСЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕ & БЕЗШУМЕН】Тази машина вода одобрен ETL/Energy Star.Този диспенсер за бутилки с вода, оборудвана с подвижна тава за капки и интелигентно устройство за бутилки за вода за лесно почистване, осигуряване на чиста и гигиеничную питейна вода за вашето семейство.Звук и спорта на вода е не повече от 40 децибела, което ви гарантира спокойна жилищна среда.

Основни свойства

Клиентите също го харесват