• New
Практиката на Пръстите, 10 броя Пластмасови Нокти Обучение Пръст и 15 бр Дизайн Нокти Живопис Четка Инструменти Практика Пръстите Комплекти Четки за нокти Обучение ?

Практиката на Пръстите, 10 броя Пластмасови Нокти Обучение Пръст и 15 бр Дизайн Нокти Живопис Четка Инструменти Практика Пръстите

BGN 11.19

【Кръст Бод Пакетът включва】 Ще получите 10 бр нокти практика пръст модел и 15 бр дизайн нокти живопис четка.Достатъчно за ежедневните практики на нийл арт, също така можете да споделите със семейството, приятели, съученици. 【Висококачествени материали】 Модел тренировъчни пръсти и дръжка на четка за нокти са изработени от висококачествена пластмаса, трайни, не се разграждат лесно и многоразовы, лесно се съхранява и пренася. 【Дизайн, моделиране】 Тези спортни пръстите украса, изработени чрез симулиране на пръстите на човешката природа, които осигуряват реалистичен ефект за начинаещи нийл арт.Можете да създавате и изготвя модели на нийл арт на върховете на ноктите, подходящи за обучение на ноктите и салонных художници. 【Самозалепваща основа】 Не е нужно да се използва лепило, всеки модул за обучение маникюр пръст с самоуправление в основата, просто отклейте стикер отдолу, може да я закачите на правилното място. 【Овладяването на умения】 Тренировка ноктите-това е овладяването на умения промени за красота, за да направи себе си щастлив.Можете да направите със собствените си ръце всеки модел, който вие искате да представите, е в процес може да стимулира своя творчески потенциал и практически умения.Размер : A4.

Основни свойства

Клиентите също го харесват