• New
Nihow Наклонени Издигнати Котешки паници: Керамични Повдигнати Котешка купа за защита на гръбначния стълб домашен любимец - Микровълнова печка и Съдомиялна машина-Е?

Nihow Наклонени Издигнати Котешки паници: Керамични Повдигнати Котешка купа за защита на гръбначния стълб домашен любимец - Микровълнова

BGN 18.23

[По-малко повръщане Дизайн] повдигнати котешка купата се поставя в устата на котката в подходящо положение по отношение на нейните желудку, това помага на котката-лесно да поемат и улеснява тяхната случайна повръщане. [Дизайн на ъгъла на наклона]Дизайн на ъгъла на наклона задържа храната в купчина и попада в центъра, това помага да се предотврати пръкват на храната от купата.Подобрена конструкция чинии улеснява котка получаване на храна и удобен за котки от мустаци. 【Сигурност】- Тази е стабилна повишени купа за котешки храна осигурява безопасно хранене, без да се преобърне.Висококачествена керамична мини - котешка купа лесен за почистване и може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина. 【Modern color & Cut design】 : Този дизайн на формата на котката е с елегантен цвят и хубав дизайн и лесно да декорирате вашия дом. 【100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ】Вашето удовлетворение е много важно за нас.Керамика крехка, след като разби по пътя, ние предлагаме безусловно връщане на парите, за да си купува хубави!ПРАВИЛНИЯТ ПЕРФЕКТНИЯ РАСТЕЖ.ДИЗАЙН НА ЪГЪЛА НА НАКЛОНА.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА КЕРАМИКА.Елегантен и стилен дизайн ще може да се побере във всеки домашен интериор.Фракционный дизайн може да се използва като подарък.

Основни свойства

Клиентите също го харесват