• New
Сгъваема вана Детски басейн Домакински изградена покрита вана, възрастен автобус барел СПА-вана, с вътрешната страна на капака баня, детски преносим прост душ, лес?

Сгъваема вана Детски басейн Домакински изградена покрита вана, възрастен автобус барел СПА-вана, с вътрешната страна на капака

BGN 191.85

-На компресиран вътрешна топлина и шестислойные дебели памучни дискове за съхранение на външния студ. -Отговаря на повечето душ кабини.Поддържа възрастни хора с височина до 180 виж -6 подкрепа на термичния синтез на високо налягане е по-силен. -Двупосочен дренажен порт за по-пълно дрениране. -Невероятно лесна и удобна инсталация.Можете да спестите място, тъй като можете да го сгънете, ако не ги използвате.Неназован : Сгъване BathbucketМатериал : полиестер peacin Size : 70 * 65 cm Remarks : 1. Ръчно измерване може да има отклонения в размер на 1-2 виж 2. Цвят може да варира в зависимост от разликата на монитора При продължително транспортиране на предмети могат да бъдат повредени по време на транспортиране.Ако продуктът е повреден, моля, свържете се с нас веднага, преди да оставите коментар, моля, разберете!Това не е просто вана, тя е под наблюдението на възрастен, но също така може да се използва като надуваем басейн бебе.Много подходящ за малки апартаменти или къщи.Дори и в малко пространство може да се насладите на плуване.

Основни свойства

Клиентите също го харесват