• New
Водещо колело, управляван безшумен фиксирана ролка кладенци за движение As за отпуснатост(диаметър на кръга на тангажа PD 96mm)

Водещо колело, управляван безшумен фиксирана ролка кладенци за движение As за отпуснатост(диаметър на кръга на тангажа PD 96mm)

BGN 47.28

Кръгла ременная предаването е особено полезна в някои ниски скорости и ниска консумация на енергия трансмиссиях.Централен отвор е 32 мм, и има 2 различни модели на избор, за да отговори на различните нужди.Кръгла ременная пренос на компресиран колан и канавкой кръгла шайба за създаване на триене, което е добра еластичност.Освобождаване на удар и вибрации по време на работа, плавно се движат, ниско ниво на шума и защита на машината и двигателя.Различни предната и задната част, няколко възможности за гъвкаво използване за предотвратяване на такива проблеми, като движение, приплъзване или отслабване.Функция : 1. Кръгла ременная пренос на компресиран колан и канавкой кръгла шайба за създаване на триене, което е добра еластичност.2. Освобождаване на удар и вибрации по време на работа, плавно се движат, ниско ниво на шума и защита на машината и двигателя.3. Кръгла ременная предаването е особено полезна в някои ниски скорости и ниска консумация на енергия предавки.4. Различни фронтове и на гърба, няколко възможности за гъвкаво използване за предотвратяване на такива проблеми, като движение, приплъзване или хлабината.5. Централен отвор е 32 мм, и има 2 различни модели на избор, за да отговори на различните нужди.Как да използвате : Кръгла ременная предаването е особено полезна в някои ниски скорости и ниска консумация на енергия трансмиссиях.Централен отвор това фиксиран струбциной кръгла шайба е 32 мм. Има два различни варианта.Тези кръгли шайби са характеристиките на местоположението на дупки в мрежата на части на робота, например : няколко дупки с разстояние на окото от 8 мм и диаметър 4 мм, в средата има дупка с диаметър 32 мм. Огромно 32-миллиметровое дупка е много подходящ за използване в тези големи въртящи съставни конструкции, които изискват по-голяма сила и размер.Тази дупка позволява използването на шахти и алуминиеви тръби с максимален диаметър 32 мм. Има кръгла канавка диаметър&nb.

Основни свойства

Клиентите също го харесват