• New
SUNTEKCAM LTE Cellular Trail Camera 20MP 1080P 120° Обнаруживающим Обхват на Движение Активният Ловна Камера с 940nm IR СВЕТОДИОДИ за Нощно Виждане Водоустойчив IP66 Безжична Детска Камера з?

SUNTEKCAM LTE Cellular Trail Camera 20MP 1080P 120° Обнаруживающим Обхват на Движение Активният Ловна Камера с 940nm IR СВЕТОДИОДИ

BGN 103.99

【Advance 4 G LTE Cellular Technology】- Trail camera съчетава в себе си качество и надеждност advance 4 G network своята трансфер на технологии за предоставяне на изображения слот камера с поле директно на вашия смартфон, таблет и компютър.Безжична следовая камерата е съвместима с всички мобилни мрежови SIM-карти, завършва прехвърлянето на по-малко от 60 секунди, така че веднага можете да разпознаете изображение от камерата.(Моля, обърнете се към ръководството и видео за настройките). 【Кристално чисти изображения и видео с висока резолюция】- SUNTEKCAM wildlife remote camera използва най-нов сензор,който може да осигури 20-мегапикселова снимка с висока резолюция и Full HD видео 1080 P през деня и през нощта и записва супер ясна звукова функция.Вие лесно да можете да видите светъл свят на дивата природа,която ще ви помогне да разберете по-добре техните ежедневни дейности и поведенчески навици. 【940nm Невидима инфрачервена технология】- С напълно автоматичен ИНФРАЧЕРВЕН филтър и 36 инфрачервени led мига на този специализиран сензор за изображения предоставя най-ярки и ясни нощни снимки.Обхват на сензора и обхват на IR флаш до 25 м (65 фута). 【120°ШИРОКОЪГЪЛЕН и водоустойчив IP66】- разузнавателни превозно средство камера с 3 иновативни сензори, които осигуряват ъгъл на откриването на 120°c за улавяне на повече подробности и на намаляване на слепи зони видео.Ние използваме висококачествени материали IP66, изключително издръжливи от печат до обектива сонда, гарантираме, че можем да предотвратим прах, капка-и дождеустойчивость. 【Професионален екип следпродажбено обслужване】-Suntekcam - това е професионален марка, специализирана в ловна камера.Ако не сте доволни от своите ловни камери 4 G, моля, свържете се с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши вашия проблем. 20 MP. 1080p HD видео.Режим снимки + видео. Полето на видимост 120 градуса. Скоростта на задействане на 0,3 секунди. 44 светодиода без блясък.Водоустойчив Ip66.На принципа на изпращане на тази ловна камера 4 G е да се получи чрез MMS или електронна поща.Според ръководството за настройка, ще трябва да отворите програмата CONFIG и да го настроите в съответствие с инструкциите. (Ако имате някакви въпроси за настройките).След завършване на настройките си, кликнете върху ЗАПАЗВАНЕ, за да запишете на SD картата, и, накрая, поставете SD карта и SIM картата, както и поставете батерията.Преведете камера в текстов режим, проверете, четат ли SD карта и SIM карта, а след това преминете в режим ON.С помощта на безжичната функция на LTE от Trail Cameras ще получите снимки и видео, автоматично изпратени на вашия телефон или компютър.Внимавайте за своята територия, без да излизате от дома си.Отворете опаковката и започнете бърза и лесна инсталация.Cellular детска камерата е готова за употреба.

Основни свойства

Клиентите също го харесват