• New
STKEN 7 листа, Ден на Св. Патрик Стикер За нокти Зелен Детелина Апликация Ирландски Ден Женски Накити Детелина Фалшиви Нокти Апликация Маникюр Техника, направи си САМ ?

STKEN 7 листа, Ден на Св. Патрик Стикер За нокти Зелен Детелина Апликация Ирландски Ден Женски Накити Детелина Фалшиви Нокти Апликация

BGN 6.39

Дизайн : детелина, четырехлистный детелина, шапка, брада, с тръба, бира, подкова и други класически модели на Деня на Свети Патрик.Различни комбинации, могат да създават различни стилове.Лесна употреба : Стикер за нокти в Деня на Св. Патрик е самозалепващи и не могат да понасят водата, така че просто залепете го върху ноктите, спестява време и усилия.По същия начин, ако искате да ги премахнете, просто ги извадете.Можете да направите свой собствен стил на ноктите.Високо качество : Стикери за нокти на Деня на Св. Патрик са произведени от екологично чисти материали, които не са токсични, не се ограничават само до кожата и безопасни за употреба. (Пазете се от деца под три години от игри).Широко приложение : много подходящ за Деня на Св. Патрик.Може да се използва като подарък пакети, подаръци за партита, детски играчки, подаръци, награди и празнични костюми за добавяне на празнична атмосфера.Поддръжка : Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да се обърнете към центъра за обслужване на клиенти, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.Характеристики : тема Дизайн на Св. Патрик включва различни модели, като например детелина, ирландска шапка и т.н., Достатъчно, за да покаже на празнична атмосфера и може да бъде добре украсена върху ноктите си. спецификация : Материал : хартия, пластмаса Цвят : зелен Размер на опаковката : 8,5 * 13 cm Брой : 7 стикери празничното настроение на Свети Патрик като използването на 1 : Нанесете слой грунд за защита на ноктите и подсушете 2 : Използвайте пинсети, за премахване на избраната фигура и го поставете върху ноктите 3 : Можете да причинят най-горния слой на ноктите, за да се предотврати падането на стикери за нокти 4 : Можете да се насладите на красива атмосфера на празника етикети Съвет : Избягвайте преглъщане при деца под три години.

Основни свойства

Клиентите също го харесват