• New
ACCDUER Ароматерапия на Лице Параход,2 в 1 Двойна Тръба Топла Студена Распылительная Машина Озонът Лице Параход Салон Спа Лицето Овлажняващ Инструмент за Красота Дома?

ACCDUER Ароматерапия на Лице Параход,2 в 1 Двойна Тръба Топла Студена Распылительная Машина Озонът Лице Параход Салон Спа Лицето

BGN 318.39

[Решаване на много проблеми с кожата] Гореща и студена машина спрей създадена, за да разреши различни видове кожни проблеми като груба кожа, големи пори, чувствителна кожа, бръчки и т.н., и възстановяване на равна, чувствителна кожа. [Широко приложение] Машина за тръби за топла и студена спрей двойна създадена, за да разреши различни видове кожни проблеми като пъпка, маслообразная кожа, големи пори, чувствителна кожа, бръчки, etc.Можете да добавите чиста вода/минерална вода, червено вино/тонер за кожата и нормален физиологичен разтвор в колата, отговарящи на вашите различни нужди, безопасен опит за красота. [Отпариватель за лице] За разлика от традиционния отпаривателя за лице, този отпариватель има двойна функция пара с топла и студена пара, за да отговори на различните нужди.Nano plus spray hot steam spray massage, по-лесно се отваря порите, контролира съдържанието на мазнини и засилва хидратираща кожата.Домашна СПА - машина, внимателно ухаживающая за вашата кожа.А сега пиши сауна вкъщи. [Въртящ се на 360° спрей] Регулируема конструкция на височина, която отговаря на различни изисквания.Можете да регулирате дължината на ръцете и ъгъл на наклона на дозатора в съответствие с вашите нужди, можете просто да останеш там и да се наслаждавате на идеален спа център за лице. [Безопасен и здравословен ] е Изработена от висококачествени материали, издръжливи, коррозионностойкий, огнеупорни и устойчиви на корозия.Този овлажнител на въздуха е неаллергическим метод на физическа хидратация.Той не дразни кожата, не предизвиква кръстосано замърсяване и дискомфорт.Той може да бъде използван за вас.

Основни свойства

Клиентите също го харесват