• New
Вана за крака за краката, за накисване на краката Вана за краката спа вана Вана за краката Вана за краката Дървена вана за крака (размер : 35 см)

Вана за крака за краката, за накисване на краката Вана за краката спа вана Вана за краката Вана за краката Дървена вана за крака

BGN 68.32

●Грижи : Накисване на краката в ванночке за краката може да облекчи премахване на мазоли и подрязване на нокти. ●Чудесен подарък за близки и приятели, поддържа здравословен начин на живот.Идеален за педикюр, детоксикация или друг грижа за краката. ●Релаксация : накисване на краката във вана за краката-това е ефективен начин да ви помогне да се отпуснете и да помогнете на вашите переутомленным краката да се отпуснат. ●Размер на вана за крака : прибл. 35*30 см ●Материал вана за крака : кипарис за краката. ●Този леген за краката е уникално проектиран за накисване на краката.Кофа има форма, подходящата форма на краката, за комфорт и височина, така че можете да вымачивать и да се къпе всички стъпалата и глезените.Когато сте прекарали на крака по цял ден краката се нуждаят от добро успокояващото почивка.Просто смесете разтвор за накисване на краката или на детоксикация в кофа или използвайте своя собствена рецепта.Материал : вана за крака Дървена опаковка включва : 1 * вана за крака●За разликата в цвят : поради фактори, като светлинен дисплей, ще бъде разликата в цвета.●За услуги за поддръжка на клиенти : Ние подкрепяме пълно възстановяване на парите.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.● Ако имате някакви предложения, моля оставете съобщение, за да можем по-добре ще ви обслужи.

Основни свойства

Клиентите също го харесват