• New
5D САМ Диамантена Живопис Комплекти за Възрастни Пълна Тренировка Кристал Кристал Бродерия на кръстат бод Изкуство, Занаят Платно Стенен Декор Пътят към Богатство?

5D САМ Диамантена Живопис Комплекти за Възрастни Пълна Тренировка Кристал Кристал Бродерия на кръстат бод Изкуство, Занаят Платно

BGN 91.12

Проверете diamond код и съответния символ;3. Избягвайте бръчки не слагайте платно.Диамантена живопис за ръчна работа идеална за украса на стени и декорация на дома. Моля, сложи крайната алмазную картина в съответната рамка по ваш избор. Рисунка на платно може да не покрие напълно Надявам се, че нямате нищо против.В края на краищата това ще бъде отлична работа и след приключването на тази работа ще стане художник. Отворете опаковката, извадете от платното диаманти и инструменти;2. [Супер блестящ диамант] : Повърхността на диаманта по-лъскава и никога не избледняват. [DIY educational nature] : Приключване на DIY diamond живопис-това е процес на постоянна настройка на себе си и на съвместен щастлив време със семейството си или с приятели.Окончателната работа ще бъде по-светло, по-красива и по-обемно.Диамантена живопис комплект от лесни за изпълнение на класическото произведение на изкуството, вие ще се насладите на удоволствието от създаването. 5 D диамантени картини могат да се съхраняват в продължение на много години и могат да бъдат идеално озарява вашия хол, спалня, офис, столова, бар или на всяко място, което искате да съчетаете с различни стилове за декорация. Диамантите не са годни за консумация, за да се избегнат инциденти, като скучна храна на децата.След приключване на диамант картини с детето си можете да подобрите своето разбиране на детето и засилване на отношенията между родители и деца.Това също може да ни помогне за намаляване на стреса, да изпитат чувство на удовлетворение и повишаване на доверието в себе си. Прикрепете таблетка дръжка към съответната икона върху платно;5.

Основни свойства

Клиентите също го харесват