• New
Шпатула с Кухненски Рафтове От Неръждаема Стомана Водосточни Черно Кука Двупластова Подправка Гърне Капак Нож Дъска за Рязане Стенен богат на функции за Съхранен?

Шпатула с Кухненски Рафтове От Неръждаема Стомана Водосточни Черно Кука Двупластова Подправка Гърне Капак Нож Дъска за Рязане

BGN 21.12

Индикативни срок на доставка - 10-15 дни.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен.забележка : Този модел се продава само кухненски стелажи за съхранение.Практичност други само на показани предмети, не е включена. Държачът : Два реда големи ножове и три броя малки ножове, предназначени за добавяне на куки.По-удобно е да се използват устойчиви на надраскване и защитени от ръце на ръце.Ширина на перваза на прозореца предния е 5 см и може да бъде поставен върху дъска за рязане бяла дъска.Стойка за подправки : заоблени ъгли полирани и не са поставени. &Дизайн усовика : высокосортный на борда на висок противоскольжение сигурност бутилки по-стабилизирани чрез и сигурен.Капак на гнездото : твърд материал, с диаметър 5 мм, има определена степен на изкривяване,може да бъде поставен в различни размери капачки, за да се гарантира, че тава за вода не тече. Дизайн куката : лъжица и лопаточку лесно да се вземе.Материал : изработен е от неръждаема стомана, антикорозионна,антикорозионна и дълготрайна издръжливост.Лесна инсталация, липса на щети за ръце, твердому и трайно, анти корозии и анти ръжда, силна носеща способност.

Основни свойства

Клиентите също го харесват