• New
Poafamx 5gal Аквариумный Вода Охладител Нагревател Аквариум Охлаждаща Система за Отопление на Тихо за Домакински Рибно Стопанство Вода Билка Медуза Корал 110 с Помпа, Тр?

Poafamx 5gal Аквариумный Вода Охладител Нагревател Аквариум Охлаждаща Система за Отопление на Тихо за Домакински Рибно Стопанство

BGN 132.00

[РЕГУЛИРУЕМА БОЙЛЕР] Аквариумный охлаждане, автоматично аварийно охлаждане или отопление, когато температурата на водата достигне целевата температура.Ако температурата на водата надвиши зададената, чилър ще започне да се охлади, както нагревател ще започне да загрява и температурата се понижава. [НИСКО НИВО на ШУМА] Моля антишумовую дизайн, осигурява охолен живот или работна среда. [Лесни за УПРАВЛЕНИЕ на] Настройка на температурата е много лесна работа, само бутоните нагоре и надолу, подходящ за домашна употреба. [МАЛЪК И УДОБЕН] Малък размер, ниско тегло, лесен за съхранение и пренасяне.Този аквариумный чилър лесен за употреба при инсталиране и почистване на продукта. [ШИРОКА ГАМА от ПРИЛОЖЕНИЯ] Широко се използва в домове, аквариуми, аквариуми, рибни ферми за водни създания, аквакултурата, аксолотле, риба, кристални скариди, коралите и медузах.Poafamx Аквариумный Вода Охладител Нагревател Аквариум Охлаждаща система за Отопление на Тихо за Домакински Рибно Стопанство Вода Билка Медуза Корал 110 с помпа Мощност : 108 W Fit аквариум : 5gal/20 L Размер : 120*140*195 мм, Тегло : 2 кг Реклами : 1. Когато си купувате това оборудване, моля изчислете броя на водата в аквариума.Тъй като аквариума е твърде голям, за да купуват криза малкия размер на фирмите, така че, моля, не се купуват в съответствие със стандарта. 2. Дръжте колата си на разстояние 10 cm или повече от околната среда за циркулация на въздуха. 3. Моля, регулиране на температурата на водата в малък диапазон в зависимост от температурата в деня на инсталирането. Забележка : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Основни свойства

Клиентите също го харесват