• New
Паста за набор, Лесно Надеваемый излитане и Набор от Зъбни Без мирис за модни ревюта в стил хип-хоп за Пинсета и Фиксирането на Восък за партита за Хелоуин(Златен)

Паста за набор, Лесно Надеваемый излитане и Набор от Зъбни Без мирис за модни ревюта в стил хип-хоп за Пинсета и Фиксирането на

BGN 14.31

Носете я за всеки повод, за да покажете своята индивидуалност, е чудесен аксесоар за хип - хоп модата.Елате с пинсети и фиксирующим кола маска, по-лесно и удобно в чорап и фиксация.Лесно се побира и се отстранява, е безопасен за използване, няма мирис, за многократна употреба и не е лесно да избледнява.Особено подходящ е за партита за Хелоуин, модни ревюта в стил хип-хоп, музикални концерти, подаръци за рожден ден, за тези, които обичат елементи на модата в стил хип-хоп.Изработен от висок клас позлатен месинг и годни за консумация фиксиран восък, не прилипающего към устата си.Функция : 1. Лесно се побира и се отстранява, е безопасен за използване, няма мирис, за многократна употреба и не е лесно да избледнява.2. Носете я за всеки повод, за да покажете своята индивидуалност, е чудесен аксесоар за хип-хоп модата.3. Особено подходящ е за партита за Хелоуин, модни ревюта в стил хип-хоп, музикални концерти, подаръци за рожден ден, за тези, които обичат елементи на модата в стил хип-хоп.4. Елате с пинсети и фиксирующим кола маска, лесно и удобно за носене и улови.5. Изработен от висок клас позлатен месинг и годни за консумация фиксиран восък, не до вашия областта на устните в устата ми.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : TeethМатериал : позлатен медьмодель : xhyt1093инструкции за употреба : 1. Поставете бял определя восък в слот златен зъб.2. Поставете зъби, заедно с фиксирующим восък в гореща вода при температура 70-80℃ пинсети с около 15-30 секунди, за да се омекоти определя восък.(Бъдете внимателни, не използвайте вряла вода или вряща вода, в противен случай фиксиран восък ще е повреден и не може да се използва)3. Поставете зъби в устата си и внимателно прикусите им горните и долните зъби.Мек восък се свива зъби, за да се коригира формата в устата на потребителя.Той отговаря на формата на зъбите и играе роля за определяне и даване на форма.4. Доработайте дизайн, ако ефекта не е много добър, може да се повтори за развитие на дизайна, докато не сте доволни.5. След всяко използване на скоби, измийте ги с вода и да изсъхнат на слънце.Съхранявайте ги добре.Съвет за употреба : един Мол може да се чувстват неудобно в началото на с брекетами, придържайте се към носенето на два или три пъти, за да се приспособят към него, моля, изваждайте тиранти по време на хранене.Поддържайте почистване на устната кухина.Списък с пакети : 2 x Teeth1 x Пинсети 2 x Восък 1 x Ръководство .

Основни свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Teeth
Material:
Gold-plated copper
Model:
 XHYT1093
Instructions for use:
1. Place the white fixing wax in the slot of the gold tooth. :
2. Put the   teeth together with the fixing wax into the hot water at 70-80℃ with tweezers for about 15-30 seconds to soften the fixing wax. :
(Be careful not to use boiling or boiling water, otherwise the fixed wax will be damaged and cannot be used) :
3. Put the   teeth in your mouth and gently bite the   teeth with your upper and lower teeth.The soft wax is compressed by the teeth to adjust the shape in the user's mouth. It matches the shape of the teeth and plays the role of fixing and shaping. :
4. Finalize the design if the effect is not good, can repeat finalize the design until satisfied. :
5. After using the braces each time, wash them with water and dry them in the sun. Keep them well. :
Use advice:
Moth may feel uncomfortable at the beginning with braces, adhere to wear two or three times to adapt to it, please take out the braces when eating. Maintain oral cleaning.
Package List:
2 x Teeth :
1 x Tweezers  :
2 x Wax  :
1 x Manual  :

Клиентите също го харесват