• New
Аз СЪМ АМЕЛИЯ 3 PU Мебели Пудра Колелото на Горната Плоча за Монтиране на Неблокирующийся Отточна тръба на шарнирна връзка 110lbsLoad 1 БР.

Аз СЪМ АМЕЛИЯ 3 PU Мебели Пудра Колелото на Горната Плоча за Монтиране на Неблокирующийся Отточна тръба на шарнирна връзка 110lbsLoad

BGN 9.76

Ролка свободен-110 кг тежкотоварни капацитет.Направи така, че той се разточва!Това е колелото на пудра с диаметър 3 инча идва от неръждаема горната плоча с четири дупки.Лесно се инсталира на вашия кутия, сандък, количка, мебели, да ги направят мобилни.Работете с най-плоски повърхности, за които би отнело винтове.Забележка винтове в комплекта не са включени.Тази пудра не е главният вход се затваря.Задължително проверете pickture с помощта на dims. * 3" Размер на диаметъра - Диаметър на колело : 3" (76 мм); Размер на монтажна плоча : 2.76" x 2.28"(70 mm x 58 мм).След инсталиране на добавена автомобилът е 3,66 инча.Ширина на колелото-1". * Твърдо гумено колело, сачмен лагер-Пудра е твърдо гумено колело и леко се търкаля по всички повърхности, тихо и безшумно.Построена е с шарикоподшипниками за по-добра здравина и издръжливост. * Широко приложение-Подходящ за кутии за съхранение, сандъци, по-малки машини, колички за голф, лека мебели и рафтове.Товароносимост : 110 паунда за всяко колело.Марка от Fixture Displays.

Основни свойства

Клиентите също го харесват