• New
ZMJ Многофункционален Сгъваем Стол С Гири Сидячая Тренировочная Пейка Регулируема Легло За Вдигане на Тежести, Домакински Дъска За Мускулите на Корема, Упражнения ?

ZMJ Многофункционален Сгъваем Стол С Гири Сидячая Тренировочная Пейка Регулируема Легло За Вдигане на Тежести, Домакински Дъска

BGN 392.40

▶Материал на продукта : Нашата фитнес-съоръжения, изработени от стомана с висока якост, която е стабилна и здрава.Удебелена изкуствена кожа износостойка и диша, а облегалката плюс дебела перламутровая в памучна подложка осигуряват комфорт по време на тренировка. ▶Конструкция сигурност : Задната част на възглавницата използва дебела дизайн с двойна греда, която е по-стабилна, не е лесно встряхивается по време на тренировка, ръчна триъгълна подкрепа и силна носеща способност. ▶Регулируема : поза упражнения, лесно се простират на шията и кръста.Така че ние си поставяме за ъгъл на наклон на облегалката на седем кутия.Възглавницата на седалката може да се регулира в три позиции, за да отговарят на хора с различни спортни нужди. ▶Сгъваема конструкция : малък размер след сгъване, не заема голяма площ, удобен за носене и лесно да се съхраняват. ▶Няколко режима на тренировка : Този продукт може да ви помогне да укрепите мускулите в различни части на тялото.Може да се използва за различни упражнения като изкачване на ръцете, тренировка на гърба, тренировка на коремните и вдигане на тежести.

Основни свойства

Клиентите също го харесват