• New
Еластична превръзка от неопрен, Преобръщане превръзки татуировки Многофункционален Противоскользящий Регулируема спортове за татуировки(жълт цвят)

Еластична превръзка от неопрен, Преобръщане превръзки татуировки Многофункционален Противоскользящий Регулируема спортове за татуировки(жълт

BGN 74.48

Широка гама от приложения : Самоклеящуюся превръзка може да се използва в татуировки, спорт и фитнес, снимки, обвързването и определяне на рани, писмо и противоизносных ръцете си, за свързване и фиксиране и т.н. Чисто и гигиеничный : Еластична превръзка е изработен от специални материали и не съдържа лепило; той еднократно, воздухопроницаемый и влагопроницаемый, не се придържа към косата.Лесен достъп : можете да го отсече, разкъсвана ръчно.Вие можете да промените формата си в съответствие с вашите собствени навици държи ръцете си в съответствие с индивидуалните нужди.Приложение : Този еластична превръзка с ширина 2 инча и дължина 14.8 ft.It е самоклеящимся и може лесно да бъде намотан на дръжката татуировочной машини за увеличаване на триене.Регулируеми и еластични : Леки и с високо триене, анти-пот дизайн не е лесно да се подхлъзне.Стягане на колана може да се регулира по желание, с добра издръжливост на опън и пълна еластичност.Функция : 1. Приложение : Този еластична превръзка с ширина 2 инча и дължина 14.8 ft.It е самоклеящимся и може лесно да бъде намотан на дръжката татуировочной машини за увеличаване на триене.2. Лесен достъп : можете да го отсече, разкъсвана ръчно.Вие можете да промените формата си в съответствие с вашите собствени навици държи ръцете си в съответствие с индивидуалните нужди.3. Чист и гигиеничный : Еластична превръзка е изработен от специални материали и не съдържа лепило; той еднократно, воздухопроницаемый и влагопроницаемый, не се придържа към косата.4. Регулируеми и еластични : Меко и високо триене, анти-пот дизайн не е лесно да се подхлъзне.5. Широка гама от приложения : Самоклеящуюся превръзка може да се използва в татуировки, спорт и фитнес, снимки, превръзка върху раната, и за определяне, писането и противоизносных ръцете си, за свързване и фиксиране и т.н. Спецификация : Вид на продукта : Еластична ПовязкаМатериал : нетканая тканьсингл самоклеящийся каишка Размер : Ширина на каишка : прибл. 5cm / 2in дължина на каишка : Approx.450 см / 14.8 ft Product Характеристики : 1. Завийте дръжката на татуировки, играе ролята на анти-вибрации на противопехотни мини и за увеличаване на триене;2. Пренасяне на ставите по време на тренировка, за да предпазите ставите; пренасяне на фитнес инструменти, за да се предотврати подхлъзване;3. Пренасяне на фотоапарата по време на снимане, за да се защитят и да се предотврати драскотини.Сценарий за използване на продукт : Tattoo, спортен фитнес, фотография, тръбите и фиксиране на рани, писане и против износване ръце, за подмяна на прозрачна самозалепваща хартия за подвързване и фиксация и т.н. Характеристики на продукта : силна адхезия, не е лесно да се поддава на алергии, сейф и дишаща, еластична тъкан Списък на пакетите : 10 x Еднократна самоклеящийся еластична превръзка.

Основни свойства

Item Type:
Elastic Bandage
Material:
Non Woven Fabric
Single Self Adhesive Strap Size:
Strap Width
Product Features:
1. Wrap the tattoo handle, play the role of anti vibration, anti skid and increase friction; :
2. Wrap joints during exercise to protect the joints; wrap fitness tools to prevent slipping; :
3. Wrap the camera during shooting to protect and prevent scratches. :
Product Usage Scenarios:
Tattoos, sports fitness, photography, wound dressing and fixation, writing and anti wear hands, replacement of transparent adhesive paper for binding and fixation, etc.
Product Features:
strong adhesion, not easy to allergies, safe and breathable, stretch fabric
Package List:
10 x Disposable Self Adhesive Elastic Bandage :

Клиентите също го харесват