• New
Кошчето За Боклук На Висока Крак Кофата За Боклук, Имитация На Дърво, Зърна, Хартиени Отпадъци Бен Налягане Пръстен Дизайн Творчески Домакински Натиснете Капак На ?

Кошчето За Боклук На Висока Крак Кофата За Боклук, Имитация На Дърво, Зърна, Хартиени Отпадъци Бен Налягане Пръстен Дизайн Творчески

BGN 41.54

[Широко приложимо] : Подходящ за по-голям брой жилищни помещения, фамилни помещения, хотели и дейности за отдих. [Здрав материал] : кофа за Боклук, изработени от пластмаса, отшлифовано, екологично чисто, здраво, сигурно и здравословно, и не е специфична миризма. [Моден Дизайн] : Дизайн на текстурата на дърво високо крака, красива и модерна, укрепване на краката, краката му няма да се огънат и да хвърлят боклук, по-хуманен, дизайн на пръстени налягане, може да се скрие в торби за боклук, красива и модерна. [Лесна за употреба] : Гладка рециклиране, кръгло тяло и голям диаметър, лесни за рециклиране на боклук, е подходящ за съхранение на всички видове боклук. [Гуманизированный дизайн] : Всплывающая кутията с едно щракване на мишката, за да се запечата уникален аромат, внимателно натиснете, за да скочи, а след това щракнете, за да затворите, за да се предотврати изхвърлянето на отпадъците и отломките не е изложен на, и затворете капака, за да се предотврати специални миризми.Product Description Name : High-footed wood grain trash can Material : PP+ABSOpening and closing method : with cover Color : white Size : 8.66 * 12.99 * 7.08 in Occasion : семейство, хотел, ресторант и т.н. Внимание напомняне : 1. Този продукт е единственият кофа за боклук, а останалите - просто съемочный подпори.2. За ръчно измерване, моля, позволете грешка 0-3 виж Моля, проверете размера и цвета, преди покупка 3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете!.

Основни свойства

Клиентите също го харесват