• New
Shanrya Регулатор на Температурата, 5 Режима на Пълноцветен Екран Дизайн Пластмасов Голям Екран Интелигентна Инкубационное Обзавеждане за Кокошка за Патица(#1)

Shanrya Регулатор на Температурата, 5 Режима на Пълноцветен Екран Дизайн Пластмасов Голям Екран Интелигентна Инкубационное Обзавеждане

BGN 56.00

Обхват на приложение : Този регулатор на температурата и влажността в инкубатора е подходящ за пъдпъдък, гъски, на кокошките, патици, гълъби и т.н. Точен сензор за влажност на въздуха : Този регулатор на температурата е от дълго време на употреба и безпроблемна работа на продукта. 5 Режими : автоматична настройка на инкубация, потребителски настройки, ръчни настройки на завоя яйца, ръчно освобождаване аларма и функция за възстановяване на фабрика.Цифров датчик за температура : Този регулатор на температурата има отлични събиране на температурата и широкият диапазон на измерване на температурата.Интелигентен контрол на температурата : Пълноцветен дизайн на екрана приема нова микроэлектронику, нови елементи и интегрални схеми микрокомпютър, за да го стабилни работни характеристики.Функция : 1. Интелигентен контрол на температурата : Пълноцветен дизайн на екрана приема нова микроэлектронику, нови елементи и интегрални схеми микрокомпютър, за да го стабилни работни характеристики.2. 5 режими : автоматична настройка на инкубация, потребителски настройки, ръчни настройки на завоя яйца, ръчно освобождаване аларма и функция за възстановяване на фабрика.3. Цифров датчик за температура : Този регулатор на температурата е с отлично събрание на температурата и широкият диапазон на измерване на температурата.4. Точен сензор за влажност на въздуха : Този регулатор на температурата е продължително време за използване и стабилна производителност продукта5. Обхват на приложение : Този регулатор на температурата и влажността в инкубатора е подходящ за пъдпъдък, гъски, на кокошките, патици, гълъби и т.н. Как да използвате : Подробна функция значка1. Инструкция за експлоатация : Машина вече е стартирана.2. Отделение за завъртане на яйцата : Десет ивици светлина обозначават обратното броене на завоя яйца като процент, който се изчислява на всяка минута.Например, ако интервал на завоя яйца е 90 минути, а след това на светлинния лъч ще бъде оставен на всеки 9 минути отгоре надолу.3. Дисплей за температурата : показване в реално време на вътрешните температури на кутията.4. Дисплей влажност : показване на влажност на въздуха в реално време във вътрешността на кабинета5. Настройка на температурата : Когато тя не се намира в дадено състояние .

Основни свойства

Клиентите също го харесват