• New
Mxzzand Thumb Screws Bolts, Round Head Knurling Twist Screw, 50Pcs Deep Thread M5 Thumb Screw, Pure Copper for Furniture for Industrial(M5*16mm)

Mxzzand Thumb Screws Bolts, Round Head Knurling Twist Screw, 50Pcs Deep Thread M5 Thumb Screw, Pure Copper for Furniture for Industrial(M5*16mm)

BGN 21.20

Външния вид на плоска и гладка, без чеп, високо качество на изработката, здрав и издръжлив.Винт накатки може да улови компоненти, индустриални и строителни крепежни елементи.Този елегантен винт с набраздения винт е стандартна глава с еднакви усилия и добър ефект за закрепване.Изработен от чиста мед, той не е лесно ръждясва във влажна среда, устойчиви на корозия и притежава силна антиокислительной способност.Нишка е дълбока и конци аккуратная и ясна, и силата на равно, и да се промъкнат лесно.Функция : 1. Изработен от чиста мед, той не е лесно ръждясва във влажна среда, устойчиви на корозия и притежава силна антиокислительной способност.2. Нишка е дълбока и конци аккуратная и ясна, и силата е гладка и не е лесно да се плъзга.3. Външния вид на плоска и гладка, без чеп, високо качество на изработката, здрав и издръжлив.4. Този елегантен накатанный винт на палеца е стандартна глава с равномерна сила и добър ефект за закрепване.5. Винт накатки може да улови компоненти, индустриални и строителни крепежни елементи.Спецификация : Тип елемент : Плосък винт с накаткой Материал : Чиста медна корона Диаметър : прибл. 11 mm / 0,4 инча Дебелина на главата : прибл. 8 мм / 0.3 in Package Списък : 50 x Винтове.

Основни свойства

Item Type:
Flat Knurled Thumb Screw
Material:
Pure Copper
Head Diameter:
Approx. 11mm / 0.4in
Head Thickness:
Approx. 8mm / 0.3in
Package List:
50 x Screws :

Клиентите също го харесват