• New
CRAFT USB-C to USB-C 3.2 Gen2x2 Кабел за захранване и за пренос на данни. Бързо зареждане 100 Вата, за пренос на данни на 20 Gbit / s.

CRAFT USB-C to USB-C 3.2 Gen2x2 Кабел за захранване и за пренос на данни. Бързо зареждане 100 Вата, за пренос на данни на 20 Gbit

BGN 11.19

БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ : Поддържа безопасна високоскоростен зареждане с максимална мощност от 100 W (20В/5А).БЪРЗ ТРАНСФЕР на ДАННИ : скорост на трансфер на данни до 20 Gbit / с. скорост на трансфер на данни до 20 Gbit / с. УНИВЕРСАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ : Съвместим с всички устройства с USB-C, включително мобилни телефони, таблети и лаптопи.ТРАЙНОСТ : Усилвател за съединител хвостового захващане осигурява максимална устойчивост и позволява да се огъва на 90°.Екологично чиста конструкция на корпуса от PVC предпазва от корозия и намалява смущенията на сигнала.БЕЗОПАСНОСТТА на УСТРОЙСТВОТО : Вграден чип E-Marker IC осигурява безопасно зареждане на устройството и стабилна скорост за пренос на данни.РАЗДЕЛИТЕЛНА способност на ДИСПЛЕЯ : Поддържа резолюция на медии-на дисплея до 4 K при 60 Hz.ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИТЕ И ГАРАНЦИЯ : Този продукт включва в себе си 12-месечна гаранция за безпроблемна замяна, с американски екип за поддръжка, готови да ви помогнат.

Основни свойства

Клиентите също го харесват