• New
ABITKU е Съвместим с iPhone 13 Case 2021, Течен Силиконов Мек Гелевый Гума 3 Слоя Пълно покриване на Тялото [със защита на екрана и камера] устойчив на удари Калъф 6,1 инча (Карамф?

ABITKU е Съвместим с iPhone 13 Case 2021, Течен Силиконов Мек Гелевый Гума 3 Слоя Пълно покриване на Тялото [със защита на екрана

BGN 9.59

【Съвместимост и професионална подкрепа】 : Тънък дизайн осигурява ежедневно сцепление и защита от падане на джоба.Деколтета камера и портове точно подравнени, а бутоните са идеални един за друг, за да се предотврати попадането на прах и драскотини по корпуса на телефона.Голям отвор зарядно пристанището е подходящ за всички кабели.Освен това, този течен силиконов защитен калъф за i Phone 13 на 100% поддържа безжично зареждане. 【Течен силиконов материал】 : Течен силиконов калъф за i Phone 13(2021).Материал-истински течен силикон, трехслойная дизайн за засилено съдържание с повишен ъгли, които осигуряват добра защита от падане, и ъгли, няма да бъдат лесно счупени, други течни силиконови калъфи. 【Пълно покритие на】 : Калъф обхваща целия телефон - включително и дъното на 360° цялостна защита от падане на тялото вътрешна възглавница от микрофибър, устойчив на удар и надраскване при използване.В същото време той ефективно предотвратява ежедневно носене дупки микрофон и говорител в долната част на i Phone 13. 【Възникнал тънки защитен екран и камера】 : Повдигнати ръбове на корпуса на фотоапарата и екрана могат ефективно да се гарантира ежедневна защита от удари и силни удари на гърба и отстрани за вашия i Phone 13, особено когато телефонът се превръща в близките неразлучным приятел в ежедневието. 【Лесно почистване】 : Всяко място, което попада в калъфче, лесно вытирается влажна кърпа, безопасно и екологично, супер леко, дизайн анти-пръстови отпечатъци осигурява перфектен и естествен чист дисплея на вашия i Phone 13. (ABITKU осигурява безплатна подмяна в рамките на една година).

Основни свойства

Клиентите също го харесват